Balicí technika usnadní provoz vaší výrobny

Balicí technika usnadní provoz vaší výrobny
26.05.2014 11:53

Pronajali nebo zakoupili jste nový výrobní objekt a chystáte se na jeho zařizování? Ať už budete zboží přímo vyrábět, dodávat nebo skladovat, budete potřebovat vhodné balicí technika. Z jaké techniky můžete vybírat, aby byla práce co nejefektivnější?

Balicí techniku využijete nejen v potravinářství na balení sypkých i tekutých potravin, ale také v chemickém odvětví, na balení spojovacího materiálu nebo malých hraček. Balicí technika také velmi usnadňuje manipulaci a paletizaci se skladovaným zbožím. Vždy volte spolehlivého výrobce balicí techniky! Investice do balicího stroje je poměrně vysoká, a tak se určitě nechcete tzv. spálit.

Sháníte spolehlivou balicí techniku? Doporučujeme vám společnost Nomatech s.r.o., která má na trhu dlouhou tradici. V roce 2007 navázala na výrobu balicí techniky tím, že odkoupila výrobní program firmy Sellier&Bellot stroje. Nomatech se nezabývá pouze prodejem balicí techniky, ale také jejím vývojem. Stará se o to, aby se ke koncovému zákazníkovi dostala ta nejspolehlivější balicí technika na vysoké technické úrovni.

Nabídka profesionální balicí techniky:

  • Vertikální balicí stroje - využívají techniku balení do vertikálních sáčků. Stroje jsou určené pro výrobu sáčku z tepelně nebo impulsně svařitelného obalového materiálu. Stroje sáčky automaticky uzavírají.
  • Kartonovací stroje -  balí zboží do kartonových krabic a krabiček různých rozměrů. Doporučujeme stroj vybavit také potiskovacím a etiketovacím zařízením.
  • Balicí systém Flowpack umožňuje balení kusového zboží do sáčků z fólie v rozměrech do 150x400x90 mm. Stroje mohou mít automatické nebo ruční vkládání zboží.
  • Karuselové plnící stroje slouží k balení sypkých, tekutých a pastovitých výrobků do obalů z papíru, aluminia nebo plastu.
  • Horizontální stroje pro balení zboží do tepelně svařitelného materiálu.
Kartonovací stroje Horizontální balicí technika

Co můžete balit pomocí profesionální balicí techniky?

Balicí technika najde využití zejména v potravinářském průmyslu, který se bez ní neobejde. Lze bez problémů balit prašné, tekuté, sypké i kusové produkty, které následně stroj opatří etiketou nebo potiskne. Balicí techniku lze použít i na balení šroubků a matic, brusiva, spojovacího materiálu, časopisů, hraček a chemických výrobků, jako je prací prášek nebo různá mýdla a gely.

Hodnocení: +44 Hodnotilo uživatelů: 88 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Balicí technika usnadní provoz vaší výrobny