Betonové květináče a další vkusné a odolné vybavení obchodů

Betonové květináče a další vkusné a odolné vybavení obchodů
14.10.2013 08:16

Vlastníte obchod a chcete do něj přilákat co nejvíc zákazníků? Potom dbejte na výzdobu, čistotu a celkový vzhled vašeho krámku zvenčí. Věřte, že pěkné vybavení obchodu dělá zázraky!

Vybrali jste si v realitách nové prostory pro svůj krámek a chcete je pěkně vybavit? Anebo chcete oživit svůj stávající obchod a přilákat do něj více zákazníků? Ať tak či tak, celkový vzhled by měl působit čistě a upraveně. A to uvnitř i zvenčí vašeho krámku. Je totiž důležité, abyste kolemjdoucí na první pohled upoutali. Jak na to vám poradíme na následujících řádcích. Přečtěte si, jaké základní vybavení by ve vašem obchodě nemělo chybět.

Nic se nevyrovná betonovým květináčům

Nemáte čas starat se pravidelně o květiny? Pořiďte si nenáročný a přitom krásný buxus.

Květinová výzdoba dělá divy! A nezáleží na tom, zda ve svém krámku prodáváte potřeby výhradně pro muže nebo oblečení na miminka. Také muži rádi zavítají do obchodu, který je na první pohled udržovaný. Mají potom jistotu, že majitelům záleží na všech detailech a jistě se budou se stejnou pečlivostí věnovat i jejich potřebám.

Tím nejdůležitějším je u květinové výzdoby samozřejmě samotná květina. Nebojte se proto pořídit jednoduchý obdélníkový květináč z betonu. V takovém typu květináče vaše okrasné stromky, keříky nebo kvetoucí trvalky vyniknou nejlépe. Důležité je pouze to, aby vaše betonové květináče neměly žádné póry nebo vady betonu. Pořídit byste si měli květináč z tzv. pohledového betonu, který je zpracován pěkně do hladka. A pokud se ptáte, proč vlastně beton, tak jednoduše proto, aby vám květináč nikdo neodnesl, nezničili ho vandalové nebo povětrnostní podmínky. V takovém betonovém květináči můžete mít květiny celoročně!

Betonové květináče nesmí ve vybavení obchodu chybět

Tip pro vás!

Betonové květináče nejsou jen na ozdobu. Mohou sloužit i jako estetická zábrana vjezdu vozidel. Pokud nechcete, aby vám zákazníci parkovali na určitém místě, postavte tam zkrátka betonový květináč.

Kromě odolnosti mají betonové květináče zpravidla ještě další přednosti. Mají podstavce ve spodní části, takže nestojí celou svou plochou přímo na zemi a nezadržují vodu ani nečistoty. Uprostřed betonového dna mají navíc také odtokový otvor, kterým může odtékat voda a vaše květina nebude nikdy přelitá.

Solární svítidla ozdobí každý krámekNezapomeňte na správné osvětlení

Vyjma květin dotváří útulnou a přívětivou atmosféru také osvětlení. Součástí interiérového a také exteriérového vybavení obchodu by proto měla být stylová světla. Když se ale řekne osvětlení, nemusíte mít hned starosti o své provozní náklady. V dnešní době máte možnost pořídit si solární svítidla, které jsou nejenom pěkná na pohled, ale jejich provoz vás navíc nic nestojí.

Solární svítidla využívají po celý rok (tedy i v zimě) energii ze slunce, kterou během dne uloží v baterii. Díky tomu mohou večer nebo brzy ráno krásně osvětlovat vaši zahradu, terasu nebo balkon. Máte-li tedy ve svém obchůdku terasu, balkon nebo máte restauraci se zahrádkou, pak s koupí solárních svítidel neváhejte. Vyplatí se vám! Solární svítidla navíc už dávnou nejsou jen obyčejné, jednoduché lampy k zapíchnutí do záhonu. Mohou mít i podobu lucerny, která vaše zákazníky zcela jistě naláká. Vždyť kdo by neměl rád nostalgickou atmosféru starých městských uliček s lucernami. Pro váš obchůdek to bude krásný detail!


Máte zkušenosti s květinovou výzdobou v betonových květináčích nebo se solárními svítidly? Napište nám do diskuse pod článkem!

Hodnocení: +23 Hodnotilo uživatelů: 45 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Betonové květináče a další vkusné a odolné vybavení obchodů