Biokrby: Hity posledních let ze světa bydlení

Biokrby: Hity posledních let ze světa bydlení
05.06.2013 20:25

Bydlíte v bytě nebo v domě? Ale co na tom záleží… Pořiďte si krb a užívejte si příjemné atmosféry kterýkoliv den v roce! Abyste mohli mít krb, nepotřebujete ani moc prostoru, ani komín, dřevo, plyn ani elektřinu. Jak je to možné? To díky revolučnímu vynálezu - biokrbům. Ale nebojte se! Přestože slůvko bio zavání luxusem, nejedná se o žádnou drahou záležitost.

Co je dobré vědět o biokrbech

Biokrby jsou v podstatě krby na biolíh. Takovéto krby neprodukují žádný dým ani saze, neucítíte z nich žádný zápach a nemusíte se obávat ani škodlivých spalin. Krby na biolíh v sobě spojují účelnost a moderní design. Vyrábí se z těch nejkvalitnějších materiálů, jakými je nerez nebo tvrzený plech. Biokrby jsou finančně dostupnější než klasické krby a oproti nim jsou také levnější na provoz.

Nástěnné biokrby

Biokrby se velice snadno montují a jsou navíc zcela bezúdržbové. Při zapáleném krbu je pouze nutné myslet na preventivní větrání. Každý plamen odebírá z místnosti kyslík a záleží na velikosti místnosti a krbu, jakým způsobem se to projeví. Například středně velké místnosti odebírá biokrb kyslík téměř jako dva hořáky na plynovém sporáku. Doporučujeme tedy vždy vyvětrat po vyhořením paliva, nebo nechat pootevřené okno v průběhu celého hoření.

Udělejte si radost a vyberte si z různých typů biokrbů

Širokou škálu biokrbů vám nabízí na svém e-shopu společnost krby-kamna-eshop.cz s.r.o. Biokrby z přehledné nabídky se dělí na nástěnné a stolní. Záleží tedy jen na vás, zda chcete svůj krb položit na zem, komodu či konferenční stolek, anebo plánujete umístit biokrb na zeď. V obojím případě se můžete těšit na zdokonalení příjemného a romantického prostředí u vás doma. Biokrby dodají bytu, domu nebo třeba kanceláři velice útulnou atmosféru.

Chcete pověsit biokrb, jakoby to byl obraz? Žádný problém! Nástěnné biokrby z eshopu krby-kamna-eshop.cz jsou velice mobilní a splňují i dekorační úlohu. Pokud ovšem nemáte na zavěšení krbu dostatek prostoru, pak vám doporučujeme stolní krby. Takové krby zabírají mnohem méně místa než klasické krby a můžete si je pořídit v mnoha krásných tvarech.

Věděli jste, že biokrby se dají umístit také v kuchyni nebo koupelně? Fantazii se meze nekladou. Stačí se jen poradit s technickou, online podporou společnosti krby-kamna-eshop.cz.

Stylový doplněk do komerčních prostor

Jak už jsme naznačili výše, biokrby se díky svým vlastnostem hodí také do kanceláří, jednacích místností, salonůhotelů i restaurací. Všude tady se stanou originální dekorací a zároveň poskytnou příjemné teplo. Mohou se stát přímo doplňkem současného vytápění. V každém případě ale povýší vaše prostory na jinou úroveň.

Biokrby a ozdobné doplňkyBiokrby můžete navíc vybavit i vkusnými ozdobnými prvky. Například lávovými kameny nebo efektním dřevem, které se pro tyto účely vyrábí z keramiky a přitom působí velice věrohodně. Nádherné je například bílé, březové dřevo

A pokud se vám líbí vyrovnané dřevo vedle krbu, které evokuje hřejivou atmosféru horského srubu či víkendové chaty, pak si klidně pořiďte i koše na dříví ke krbu a do nich umístěte skutečné dřevo. Samozřejmě ho k biokrbu nebudete potřebovat, svou dekorační úlohu však splní a vy se nebudete muset starat o jeho neustálé doplňování. Zkrátka biokrb je nenáročným výrobkem, který uspokojí snad každého.


Viděli jste u svého známého biokrb nebo ho dokonce už vy sami vlastníte? Prozraďte nám, jak se vám líbí v diskusi pod článkem.

Hodnocení: +18 Hodnotilo uživatelů: 42 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Biokrby: Hity posledních let ze světa bydlení