Dopřejte svým klientům maximální komfort - investujte do hotelového vybavení

Dopřejte svým klientům maximální komfort - investujte do hotelového vybavení
06.01.2014 07:48

Jste hoteliér? Pak jistě víte, že nejdůležitější je na každého klienta zapůsobit a zasadit mu do hlavy myšlenku "sem se chci určitě vrátit". Dosáhnete toho příjemnou atmosférou, ochotným personálem, čistotou pokojů a v neposlední řadě také kvalitním hotelovým vybavením. Na co byste neměli zapomenout? To vám poradíme v našem článku.

Zavazadlový vozík by neměl chybět ve vybavení hotelové recepce.

Recepce - první kontakt s návštěvníky hotelu

Recepce je první místo, se kterým návštěvník hotelu přijde do styku. Je tedy nutné, aby mu byly poskytnuty veškeré informace nejen o chodu hotelu, ale také například o možnostech využití volného času, o různých akcích a podobně. Mezi vybavení hotelové recepce by měl zajisté patřit zvonek pro přivolání recepční či recepčního a zavazadlové vozíky. I taková zdánlivě banální věc, jako je zavazadlový vozík, může rozhodnout o spokojenosti klienta. Doporučujeme tedy volit produkt, který působí luxusně a ne jako rudlík ve skladu. Ve většině případů žádá recepční po klientech podpis. Proto nezapomínejte ani na drobnosti: propisky s logem hotelu a kvalitní hladkou psací podložku.

V prostoru recepce by neměl chybět ani designový nábytek, charakteristický pro celý hotel. Vyvarujte se konzumnímu stylu, tak si vás klient nezapamatuje. Nábytek by měl být také pohodlný.

 

Ke vchodům umístěte venkovní popelníky pro kuřáky. Doporučujeme popelníky rozmístit také do hotelového parku či na terasu.

Kosmetické zrcadlo jako vybavení hotelové koupelny. Hotelové vysoušeče vlasů

Vybavení koupelny musí být dotažené do posledního detailu

O tom, zda návštěvník opětovně navštíví hotel, rozhoduje velkou měrou koupelna. Účelná, luxusně zařízená a hlavně čistá. Ve skříňkách by neměla chybět kvalitní kosmetika a toaletní potřeby. Návštěvníci hotelu také milují měkké ručníky. Pokud víte, že poskytujete ubytování rodině s dětmi, připravte do koupelny také dětskou kosmetiku a hračky do vody. Je důležité mít v koupelně také hotelové vysoušeče vlasů. Můžete vybírat hned z několika druhů. Obecně platí, že by měly mít minimálně 2 rychlosti a možnost nastavení teploty vzduchu. Kromě klasického zrcadla na stěnu doporučujeme pořídit do hotelových koupelen také kosmetické zrcadlo s praktickou vysouvací nohou a zvětšovacím zrcadlem na jedné straně.


Napište nám do diskuze, co nesmíte v hotelu postrádat právě vy!

Hodnocení: +23 Hodnotilo uživatelů: 43 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Dopřejte svým klientům maximální komfort - investujte do hotelového vybavení