Dřevěná okna - buďte přírodě blíž

Dřevěná okna - buďte přírodě blíž
22.08.2012 07:34

Stavíte si nový, útulný domov a chcete, aby vše bylo doladěno do detailů? Pokud váháte mezi volbou dřevěných či plastových oken, přesvědčte seže dřevo vítězí. Nechte si vnést do domu špetku přírody a vytvořte si útulnou a příjemnou atmosféru. Přejete si vůni borovice, smrku či dubu? Správná volba už závisí jen na vás.

Vyhněte se plastovému standardu, zvolte dřevo

Moderním trendem dnešní doby je měnit dřevo za plast, a to téměř všude. Neposlouchejte fámykteré se šíří o oknech ze dřeva. Sami se přesvědčte, že dnešní technologie výroby a kvalita zpracování předčí vaše očekávání. Tak proč dávat přednost plastovým oknům? Přírodní materiál je přátelský k životnímu prostředí a navíc dokonale doladí design vašeho nového domova. Nebojte se odlišit od ostatních a pořiďte si dřevěná Eurookna!

Dřevěná okna se brzy zkroutí? Nesmysl.

"Nechci dřevěná okna, slyšel jsem, že se brzy zkroutí!" Tento fám bezesporu vévodí všem ostatním pověrám. Samozřejmě, že tomu tak není. Výroba dřevěných oken probíhá s maximální pečlivostí a díky vyspělým technologiím si zachovávají tvarovou stálost. Měli byste však dbát na to, aby okna byla profesionálně namontována do rámu. Předejdete tak případným nedostatkům a budete mít zajištěnu maximální funkčnost. Nebojte se výrobce zeptat, jak výroba dřevěných oken přesně probíhá.

Dřevěné eurookno prvotřídní kvality Dřevěné eurookno se síťkou proti hmyzu Tři druhy barev žaluzií - zvolte si tu, která se vám líbí!

Kvalitní Eurookna jsou vybavena integrovanou mikroventilací, která zajistí nepřetržitou cirkulaci vzduchu v místnosti. Na jejich výrobu se používají ekologické vodou ředitelné barvy v mnoha odstínech. Specialitou tohoto nátěru je, že nezakrývá texturu dřeva, čímž je dokonale zachován přírodní vzhled. Pokud preferujete netradiční design, můžete si na zakázku nechat vyrobit dvoubarevné provedení, které jistě přiláká oko každého obdivovatele.

Nátěr se skládá ze tří vrstev

  • ošetření komponentů impregnací
  • základní barva, která chrání dřevo před plísní
  • konečná úprava, vrstva laku (0,2 - 0,3 mm)

Střešní okna ze dřeva vás nezklamou

Jsou totiž originálním designovým prvkem každého podkroví. Z funkčního hlediska je velmi důležitým aspektem izolace. Jednoduše řečeno - do vašeho domu se při silném dešti nesmí dostat ani kapka. Nemusíte se obávat, skleněné výplně mají ty nejlepší izolační i tepelné vlastnostiStřešní okna se vyrábí pro sklon střechy od 15° do 90°. Absolutní bezpečnost zajistí zábrana proti vytočení křídla. Nadstandardní zakázkovou službou je i možnost instalace uzamykatelné kliky. Tak zvaná kyvná střešní okna můžete otočit až o 145°, tudíž se snadno myjí.

Střešní okno nepropustí ani kapku deště!

Vyberte si něco extra

I vzhled hraje svou roli. Díky zakázkové výrobě si můžete objednat atypické prvky dle vašeho výběru. Například pákový ovladač pro nedostupná okna, individuální řešení tvaru rámů. Objednat si můžete i praktické síťky proti hmyzu v bílé či hnědé barvě.

Dáte tedy přednost dřevu před plastem?

Autor: Zuzana Brožová

Máte zkušenosti se dřevěnými okny? Podělte se s námi o užitečné informace!

Hodnocení: +22 Hodnotilo uživatelů: 32 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Dřevěná okna - buďte přírodě blíž