Dřevěné domky – nový prostor ve vaší zahradě

Dřevěné domky – nový prostor ve vaší zahradě
18.03.2019 07:53

Zahradní domek nemusí vždycky sloužit jenom pro uskladnění sekačky nebo hadice. Pokud nemáte garáž, tak je takovýto prostor samozřejmě potřeba, ale zkuste ho uchopit trochu jinak. Postavte si zahradní domek, který bude poskytovat jak úložné prostory, tak prostor pro zábavu a relaxaci.

Jeden domek, dva světy

Málokterá zahrada má prostor na terasu, bazén, domek na nářadí, a ještě zahradní domek, ve kterém může být třeba letní kuchyně. Proto je ideální postavit jeden zahradní domek, který rozdělíte na 2 části. Pořádně si promyslete, co budete skladovat v jeho “užitkové” části (zahradní techniku, nábytek, kola, nářadí apod.) a co chcete zřídit v “zábavné” části. Pár nápadů bychom pro vás měli.

  • Kancelář. Máte často homeoffice? Pak jistě víte, co všechno vás dokáže rozptylovat. Špinavé prádlo, vyprané prádlo, suché prádlo na věšáku, neumyté nádobí, prach na poličce... a řada dalších věcí. Když si ale zřídíte svůj pracovní koutek na zahradě, všechny tyhle věci můžete hodit za hlavu.
  • Ateliér. Ať už malujete, šijete, navlékáte korálky nebo se věnujete jiným tvořivým činnostem, malý zahradní ateliér pro vás bude zajisté inspirací
  • Posilovna. Nedělejte z rotopedu věšák na oblečení a konečně ho využívejte tak, jak máte. V hezké domácí posilovně se hned o něco lépe cvičí. Nemusíte nikam jezdit a doma nezakopáváte o činky.
  • Zahradní kuchyně. Když na zahradní domek navážete terasou, získáte příjemné zázemí pro oslavy, setkání s přáteli, grilovačky od jara do podzimu a další akce. Zahradní kuchyně je velmi praktická a využijete ji skoro po celý rok.

Jste příznivcem dřeva? Pak by se vám mohly zalíbit energeticky efektivní dřevostavby od RD Rýmařov. Díky speciální technologii výroby se do nového domu můžete stěhovat už za měsíc.

Zahradní domek jako pracovna

Když zahradní domek, tak ze dřeva

V dnešní době si můžete pořídit zahradní domek v hobby marketu – přivezete si ho domů a složíte ho jako skládačku podle návodu. Může být plechový nebo dřevěný. Otázka je, jak dlouho vám takový domek vydrží a jestli dokáže spolehlivě posloužit vašim účelům.

Investujte raději do kvalitního dřevodomku, který vám poskytne kvalitní zázemí nejen pro uskladnění nářadí, ale i pro vaši zahradní kuchyň nebo kancelář. Vydrží všechny nástrahy počasí a v zimě ho můžete i vytápět.

Dřevěný zahradní domek

Hodnocení: +23 Hodnotilo uživatelů: 51 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Dřevěné domky – nový prostor ve vaší zahradě