Dřevostavby slaví úspěch i v Belgii, přesvědčte se!

Dřevostavby slaví úspěch i v Belgii, přesvědčte se!
29.01.2014 13:49

Důkazem stoupající popularity dřevostaveb jsou i takové realizace, jako je například zubní ordinace s apartmánem v Belgii. Když si zákazník vybere montovaný dům v zemi, kde mají silnou tradici cihlové domy, vypovídá to o stále zvyšující se kvalitě dřevostaveb a služeb, které stavební firmy nabízejí. Zakázku v zahraničí získala česká firma RD Rýmařov.

Zubní ordinace s apartmánem poskytuje svým majitelům maximální komfort.Odpovědí na situaci stavebního trhu v Belgii je hledání zahraničních firem pro realizaci tamních zakázek. V království je totiž nedostatek kvalifikovaných pracovních sil, což poskytuje prostor a spoustu příležitostí pro zahraniční stavební firmy. RD Rýmařov získal zakázku na stavbu zubní ordinace s apartmánem díky své bezkonkurenční nabídce. I přes poměrně nákladný export dokázala tato firma nabídnout nejnižší cenu za danou dřevostavbu. Při zachování vysoké kvality.

Projekt rodinného domu byl přizpůsoben jeho budoucímu majiteli. Je samozřejmé, nároky na zubní ordinaci a na klasický rodinný dům jsou odlišné. To ale není pro dřevostavbu překážka. Boří tak další mýtus - představu o dřevěné "krabici" neschopné individuálních úprav. Z přízemí se stala příjemná moderní ordinacepodkroví nabízí plnohodnotné bydlení svým majitelům.

Co přispělo k vítězství české firmy?

RD Rýmařov slíbil, že horní stavba bude postavená do měsíce. Tento termín firma dodržela. 40ti letá historie firmy a tisíce kladných referencí předčila konkurenční stavební firmy. Rýmařov poskytuje 30ti letou záruku na konstrukční systém svých montovaných domů.

Zakázku na zubní ordinaci v Belgii získala česká firma RD Rýmařov.Výhody moderních montovaných domů:

  • Rodinné domy ze dřeva jsou energeticky úsporné. Při nepříliš silných obvodových stěnách získáte lepší tepelně-izolační vlastnosti, než vám nabízí zděné domy. Značně tak ušetříte za provoz domácnosti.
  • Stavba horní části domu na klíč trvá pouhý 1 měsíc. Nemusíte tedy platit pronájem bytu a navíc ještě hypotéku, ze které financujete stavbu domu. Za měsíc se zkrátka stěhujete a bydlíte ve svém.
  • Dřevo je přírodní materiál a jako takový nabízí zdravé a příjemné klima k bydlení. Pokud je stavba správně provedena a dodržujete zásady větrání, na zdech neobjevíte plíseň.
  • Perfektní zvukově-izolační vlastnosti, žádné "papírové" zdi. Montované rodinné domy splňují všechny požadavky a normy požární bezpečnosti.
Hodnocení: +24 Hodnotilo uživatelů: 94 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Dřevostavby slaví úspěch i v Belgii, přesvědčte se!