Homestaging. Vyzdobí vám byt a pomůže ho lépe prodat

Homestaging. Vyzdobí vám byt a pomůže ho lépe prodat
23.10.2014 18:58

Chystáte se prodávat byt, ale jste si vědomi toho, že ne všechno je úplně košer? Tamhle je kus opadané omítky, v růžku obývacího pokoje je odražená podlaha, barva na stěnách taky není nic moc a byt je celý takový ponurý. Taková nemovitost se jen těžko prodává, že? V tom případě si objednejte homestaging.

Už na začátku vás ale musíme upozornit, že homestaging není žádná technika pro maskování závad na nemovitosti. Je to příprava nemovitosti k prodeji a její profesionální prezentaci na trhu . Každý moc dobře ví, jak moc je důležité udělat dobrý první dojem. Homestaging si dokonce můžete objednat dříve, než zavoláte realitní kancelář (především chcete-li prodávat tzv. na vlastní pěst). A jaký konkrétní užitek vám homestaging přinese? Především rychlejší prodej nemovitosti, aniž byste museli snižovat její cenu.

Vyšperkování bytu a profi fotografie. To je gró homestagingu

Možná se vám stane, že ani vy sami byt na fotografiích nepoznáte. Přesto je opravdu váš byt. Styling interiéru a profesionální fotografie dokážou zázraky. Nemusíte mít doma nejmodernější nábytek z masivu a novou kuchyňskou linku za statisíce, homestaging vám v prezentaci pomůže.

A jak to všechno probíhá? Profesionální designéři si nejdříve přijdou prohlédnout váš byt a absolvujete úvodní zhruba hodinovou konzultaci. Bude vám sestaven podrobný plán o všech změnách v interiéru a samozřejmě vystavena cenová nabídka. Podle tohoto plánu můžete změny v bytě provést sami nebo je nechat na “stagerech”.

Základem homestatingu jsou detaily.

Když se do homestagingu vrhnete sami

Pokud máte alespoň trochu citu pro design, chuť a čas vyšperkovat svůj byt a nafotit hezké snímky, zkuste takový homestaging po domácku. Začněte kuchyní a obývacím pokojem. Moderní jsou vzdušné interiéry, ve kterých převažuje jedna barva doplněná pouze o barevné akcenty. Doporučujeme sladit vše do bílé a soustředit se na detaily - obrazy na stěnách, květiny, polštářky na pohovce, drobné dekorace v kuchyni.

Další místností, o kterou lidé jeví nejvíce zájmu, je ložnice. Pokud vlastníte dřevěnou postel z masivu, máte vyhráno. Základem je perfektně ustlaná postel, nejlépe s přehozem, který ladí s celý interiérem. Při fotografování si hrajte se světlem. Nebojte se například zatáhnout závěsy a rozsvítit lampičku na nočním stolku. Fotografie tak dostane naprosto nový rozměr.

Při fotografování si pohrajte se světlem.

Hodnocení: +7 Hodnotilo uživatelů: 89 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Homestaging. Vyzdobí vám byt a pomůže ho lépe prodat