Jak na dokonalé vybavení městského parku

Jak na dokonalé vybavení městského parku
15.08.2013 12:33

Park je ozdobou každé obce i města. Má reprezentovat a sloužit občanům k odpočinku a zábavě. Jak se ale můžou bavit, když jsou lavičky špinavé, houpačky utržené a skluzavka prasklá? Je čas na výměnu městského mobiliáře! Popřemýšlejte o výměně laviček pro místní i turisty a renovaci dětského hřiště.

Lavička - základ parku, ve kterém si každý rád posedí

Začněte posekání trávy, úpravou keřů a zeleně. Potom bude následovat pořízení kvalitních parkových laviček. Musíte přece nabídnout návštěvníkům místo k posezení! Místo, na kterém si návštěvník parku odpočine, posedí nebo ohřeje na sluníčku. Parkové lavičky byste měli strategicky rozmístit. Doporučujeme většinu z nich umístit do stínu stromů nebo vzrostlých keřů. V horkém létě tak lavičky nabídnou osvěžující odpočinek v chládku. Nezapomínejte ale ani na ty, co rádi chytají bronz. Pár laviček nechte na sluníčku, na podzim přijdou vhod!

Z jakých druhů parkových laviček můžete vybírat:

Litinový set Schonbrunn
  • Litinová lavička Schönbrunn bude elegantní a funkční ozdobou každého parku. Litinová konstrukce má srovnatelné korozní vlastnosti s ocelí.
  • Povrch je opatřen 3 vrstvým profesionálním nátěrem a dřevěné části jsou chráněny napouštědlem proti plísním.
Betonová parková lavička
  • Betonová parková lavička je velmi oblíbenou součástí městského mobiliáře. Díky své hmotnosti se nestává terčem k odcizení.
  • Lavička může stát buď volně na povrchu, nebo ji lze připevnit k podkladu - ve spodní části betonové konstrukce jsou již připravené otvory.
Litinová lavička Pohoda
  • Sedět na litinové lavičce Pohoda je opravdová pohoda! Tvar lavičky perfektně kopíruje tvar vašeho těla a vy si na ní dokonale odpočinete.
  • Lavička je stabilní, a tak může stát, aniž by byla přikotvená k podkladu. Prkna jsou z masivu, napuštěná roztokem proti plísním. Dřevo je dále ošetřeno 2 vrstvami lazury.
Kovová lavička Alex
  • Kovová lavička Alex vás zaujme svým jednoduchým, ale praktickým vzhledem. Právě díky němu zapadne do jakéhokoliv parku.
  • Lavičku Alex můžete umístit jak do parku na volné prostranství, tak do krytých míst - například altánů nebo zahrádku blízké restaurace.

Pokračujeme na dětské hřiště...

Dětská skluzavka VEKAFUNUmíte si představit dětské hřiště bez písku a skluzavky? My ne, proto vám doporučíme dětské skluzavky VEKAFUN. Pořídíte je na eshopu za skvělé ceny, a tak výstavba hřiště nebude příliš nákladná. Skluzavka je vyrobená z odolného plastu a úspěšně odolává UV záření a mechanickému poškození. Nosnost dětských skluzavek je 100 kg.

Pokud se vám nehodí zrovna skluzavka modré barvy, jakou vidíte na fotografii, můžete si vybrat ještě mezi zelenou, žlutou a červenou. Dětské skluzavky VEKAFUN najdou využití i doma v bazénu!

Také přemýšlíte o renovaci městského mobiliáře, ale stále jste se nerozhodli, které lavičky jsou právě do vaší obce či města nejvhodnější? Napište nám do diskuze a získejte názor ostatních čtenářů!

Hodnocení: +7 Hodnotilo uživatelů: 77 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Jak na dokonalé vybavení městského parku