Jak probíhá realizace dřevostavby? Máme pro vás referenční dopis

Jak probíhá realizace dřevostavby? Máme pro vás referenční dopis
10.09.2015 11:05

Co vás při výběru stavební firmy zajímá nejvíce? Měly by to být především reference. Právě díky nim zjistíte, jak je firma spolehlivá, jak spokojené má zákazníky, jaké je její jednání a podobně. Proto pro vás zveřejňujeme referenční dopis od největšího dodavatele dřevostaveb na českém trhu.

Pan Martin a paní Monika si vybrali dům od společnosti RD Rýmařov. Zamilovali si patrový KUBIS 632, který je uchvátil nejen svými dispozicemi 5+kk, moderním designem a technologiemi, ale i svou cenou. Tuto moderní dřevostavbu si totiž můžete pořídit už za 2.197.350 Kč s DPHzákladovou deskou a garážovým stáním. Stavba takového montovaného domu navíc netrvá déle než měsíc.

KUBIS 632

A přesně tenhle dopis manželé Martin a Monika poslali do RD Rýmařov:

„Dobrý den,

již se zabydlujeme ve Vaší novostavbě a řekli jsme si, že bychom Vám měli napsat jakési resumé. Vzhledem k naší naprosté spokojenosti si zasloužíte víc než jen strohé poděkování. Dovolíme si doplnit také pár nápadů, jak Vaše služby ještě zkvalitnit.

V prvé řadě bych si dovolil tvrdit, že s takto dokonale fungující firmou a bez výjimky příjemnými lidmi jsem se ještě nesetkal. Vycházeli jste nám všemožně vstříc (např. kvůli úředním průtahům s kolaudací jsme měli mírné zpoždění s platbami, nikdo neřekl ani popel a trpělivě jste na naše peníze čekali), vždy spolehlivě poradili.

Skoro bych až řekl, že RD Rýmařov funguje jako německá firma. Dodrželi jste všechny termíny, parta řemeslníků makala a dokonce pomohla i tam, kde nemusela. Všechno zkrátka šlo jak na drátkách. Takto bych mohl pokračovat dál a dál, uvádět konkrétní jména, kterým bychom rádi poděkovali. Už bych se ale točil ve chvalozpěvném kruhu. Snad se tedy na nás nebudete zlobit, když bychom přidali i několik málo tipů.

Asi nejvíc nám chyběla konkrétnější vizualizace domu. Na finální specifikaci jsme vybírali asi tak z půl druhé tisícovky nejrůznějších vzorků, materiálů, barev a bůhví čeho všeho dalšího. Ač tedy mám poměrně slušnou představivost, do poslední chvíli jsme netušili, jak bude výsledný mix vypadat. Nakonec jsme spokojení, povedlo se nám vše zkombinovat velice hezky.

Pak bych už upozornil snad jen na určitou profesní „slepotu“, která je samozřejmě nevyhnutelná vždy, když se střetnou profíci od fochu a naprostí amatéři, jako jsme my. Občas se nám stávalo, že některé věci považovali Vaši pracovníci logicky za naprosto jasné, pro nás to ale byla španělská vesnice. To jsou ale v zásadě drobnosti, jednoznačná spokojenost rozhodně převažuje.

Ještě jednou moc děkujeme za úžasný domov,

Martin a Monika.“


Máte zkušenosti s dřevostavbou a firmou RD Rýmařov? Napište nám do diskuze. Váš příspěvek bude určitě zajímat i další stavebníky.

Hodnocení: +27 Hodnotilo uživatelů: 39 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Jak probíhá realizace dřevostavby? Máme pro vás referenční dopis