Jak vytvořit z nového bytu či domu skutečný domov

Jak vytvořit z nového bytu či domu skutečný domov
22.02.2013 09:37

Pořídili jste si starší dům nebo byt? Jako první vás nyní čeká jeho vybavování a generální úklid. K tomu, aby se z domu stal brzy také domov, vám může pomoci bezpočet pomocníků - od čistících prostředků až po osvěžovače vzduchu. A my vám poradíme, jak je nakoupit chytře a levně.

Dejte se do úklidu!

Dá se říci, že čistící prostředky jsou poměrně levnou záležitostí. Když jich ovšem koupíte hned několik, pak už vás úklid celé domácnosti vyjde pěkně draho. Lépe tedy uděláte, když si místo jednotlivých přípravků do koupelny, kuchyně nebo na nábytek, koupíte jeden či dva univerzální prostředky na všechny nečistoty. Uvidíte, že když to bude čistící přípravek opravdu kvalitní, tak s ním zastanete všechny potřebné práce.

Osvěžovač vzduchu

Osvěžovač vzduchu

Osvěžovač vzduchu

Kuchyňská linka bez škodlivých bakterií. Koupelna se jen leskne. Sklo i zrcadla jsou beze šmouh a nábytek je čistý a zároveň ošetřený. Tak to má být! Rychle a jednoduše za pomoci jednoho, maximálně dvou přípravků.

Vdovodní baterie

Při výběru čistících prostředků nezapomeňte také na jejich vůni. Jen tak budete mít svůj nový domov nejen čistý, ale také provoněný. A abyste vůni zintenzivnili nebo si připomenuli své dřívější bydlení, použijte osvěžovač vzduchu. S jeho použitím vykouzlíte ve svém novém domě příjemnou atmosféru s vůní deštěmořejaponských třešní nebo třeba seychelské vanilky. Záleží jen na vás!

Vyměňte staré vodovodní baterie za nové

I sebepečlivější úklid ale bohužel nenapraví zašlou „slávu“ vodovodních baterií. Ty vám doporučujeme spíše vyměnit. Dejte si do bytu či domu nové, které budou lépe odpovídat vašemu stylu. V dnešní době můžete vybírat z opravdu široké škály. Vodovodní baterie dřezovéumyvadlovésprchové nebo bezdotykové se navíc vyplatí nakupovat přes internet. Můžete tak ušetřit nemalé peníze.


Koupili jste nový byt nebo dům? V diskusi pod článkem nám napište své tipy na generální úklid a vybavování.

Hodnocení: +39 Hodnotilo uživatelů: 79 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Jak vytvořit z nového bytu či domu skutečný domov