Jesničánky - klidné bydlení nedaleko centra Pardubic

Jesničánky - klidné bydlení nedaleko centra Pardubic
25.07.2012 07:06

Toužíte po dostupném bydlení pro svou rodinu v klidné lokalitě a zároveň v blízkosti města? Město Pardubice, metropole Pardubického kraje ležící v úrodné východní části Polabí na soutoku řek Labe a Chrudimky, nabízí víc, než byste čekali – předměstí Jesničánky.

Právě tam před nedávnem vznikly atraktivní, cenově dostupné developerské projekty, v jejichž rámci vyrostlo několik rodinných domů a řadovek s vlastní zahrádkou. Tato nováklidná lokalita je obklopená zelení, neprojíždí tu tisíce aut denně jako v centru a přitom je odtud všude blízko. Rychlá a snadná dostupnost do centra Pardubic je zajištěna vlastní příjezdovou komunikací a zastávkou MHD přímo u nově postavených domů. V místě je dobrá občanská vybavenost, najdete zde školku i školu, takže je to místo ideální pro rodiny s dětmi.

Prostorný rodinný dům čeká jen na vás

Moderní rodinné domy se zahrádkou o dispozicích 5+kk a 7+kk mají vlastní tepelnou izolaci, která zároveň plní funkci zvukové izolace hluku od sousedů, takže je zaručeno naprosté soukromí a klid. Všechny domy mají vlastní zahrádku a dílnu se vstupem na zahradu. Pokud se přikláníte k úspornému bydlení, je možné vybavit dům fotovoltaikou a tepelným čerpadlem.

Řadové rodinné domky GAMA

Řadový dům v dispozici 5+kk postavený na klíč včetně vybavení a pozemku koupíte od 3 750 000 Kč

  • Účelně řešené přízemí nabízí spojený kuchyňský kout a obývací pokoj se vstupem na terasu. V patře jsou 3 prostorné pokoje, šatna a koupelna s WC. Součástí domu je také vlastní zahrádka s krytým parkovacím stáním. Máte-li speciální požadavky na zařízení domácnosti a raději byste se v této oblasti realizovali sami, můžete si dům koupit také jako hrubou stavbu včetně oken, dveří, střechy, fasády a zasíťovaného pozemku v ceně od necelých 3 milionů korun.

Rodinný dům 7+kk se sedlovou střechou a kompletním vybavením v Jesničánkách koupíte od 4 840 000 Kč

  • V ceně okolo 4 milionů ho pořídíte jako hrubou stavbu s pozemkem. Přízemí vám poskytne mimo jiné prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 pokoje, koupelnu a oddělené WC. V patře oceníte prostornou ložnici o výměře 28 m2, dva pokoje, velkou koupelnu a šatnu. Součástí domu je samozřejmě také kryté parkovací stání pro 2 vozy.Pozemky v lokalitě Jesničánky

V Jesničánkách ale také vznikly zasíťované parcely na prodej. Pokud tedy hledáte stavební parcelu vhodnou pro stavbu rodinného domu, který toužíte postavit na své vlastní náklady a ve vlastní režii, možná jsou Jesničánky místem vhodným i pro vás.

Chcete pozemek za rozumné ceny? Rozhodněte se pro firmu Neoland s.r.o.

Velkou výhodou je, že součástí ceny od 1 068 700 Kč jsou zkolaudované inženýrské sítě, příjezdová komunikace a také projekt na dům včetně stavebního povolení. Ušetříte si tak mnoho hodin strávených na úřadech a vyplňováním formulářů.

Tyto atraktivní developerské projekty v Jesničánkách najdete v nabídce společnosti Neoland spol. s r.o., která ve snaze dostát svému jménu vybírá lokality pro bydlení raději v nových, neotřelých a možná i překvapivých zákoutích, než tam, „kde je ještě místo“. I vy a vaše rodina si zaslouží žít v pěkném, klidném místě obklopeném přírodou. Jak se Jesničánky líbí vám?

Autor: Laďka Žáková

Hodnocení: +28 Hodnotilo uživatelů: 90 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Jesničánky - klidné bydlení nedaleko centra Pardubic