Kolaudujete? Pak nezapomeňte na pořádnou oslavu!

Kolaudujete? Pak nezapomeňte na pořádnou oslavu!
13.07.2015 08:27

Stavbu domu máte úspěšně za sebou a už vidíte, jak se za kolaudační komisí zavírají dveře. A říkáte si: „jo, mám to v kapse“. Tak teď už jen zbývá pořádně to oslavit. Poradíme vám, jak na nezapomenutelnou kolaudační párty.

Kolaudační párty je jedinečnou příležitostí, jak můžete se svými přáteli nejen oslavit svůj úspěch, ale také předvést svoje nové bydlení, na kterém jste se tolik nadřeli! Odměnou vám bude pochvalné plácání po ramenou a uznalé mručení všech hostů. Koho ale vlastně pozvat? Je na vás, zda uspořádáte jednu velkou kolaudační párty s rodinou a přáteli dohromady, nebo tyhle dvě skupiny rozdělíte. Je pravda, že babička by zrovna nemusela ocenit řádění vašich kamarádů ve fungl novém bazénu. Každopádně nezapomeňte na originální pozvánky, které rozešlete klasicky poštou, nebo elektronicky. A nezapomeňte uvést svoje nové číslo popisné!

Catering I takhle může vypadat cateringový stan.

Když chcete kolaudaci bez starostí

Společně s koncem stavby a úspěšným završením v podobě kolaudace z vás opadnou skoro všechny starosti a chcete si jen užívat svůj nový domov. Proto je pochopitelné, že si nechcete dělat těžkou hlavu s plánováním velké kolaudační oslavy. Řešením je profesionální catering, který se postará o celou akci od A do Z. Základem je chutné jídlo a nápoje, jež si vyberete podle svých preferencí. Máte rádi českou klasiku, mexickou kuchyni nebo třeba japonské sushi? Pro kvalitní cateringovou společnost by to neměl být problém. Chuťové buňky vašich hostů se budou doslova rozplývat! Postaráno bude samozřejmě i o zábavu.

Na zahradě, nebo v domě?

Pronájem párty stanů Pronájem párty stanů Další otázkou je, kde kolaudaci uspořádat. V letních měsících je perfektní zahrada, která přímo vybízí k příjemnému posezení a grilování. U novostavby ale většinou ještě nemáte vybudovanou pergolu nebo terasu, proto doporučujeme pronájem párty stanů, které hosty ochrání nejen před případným deštěm, ale i před sluníčkem. Hosty proveďte svým novým domem, všechno jim ukažte, a pak už se můžou bavit na zahradě.

Pokud vám vyšla kolaudace na zimu a vy ji nechcete odkládat, uspořádejte párty uvnitř. V tom případě se bude jednat spíše o menší počet hostů, většinou se o ně zvládnou postarat hostitelé a není potřeba objednávat profesionální catering.


Už jste pořádali kolaudační párty? A využili jste služby profesionálního cateringu? Napište nám do diskuze svoje tipy.

Hodnocení: +49 Hodnotilo uživatelů: 59 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Kolaudujete? Pak nezapomeňte na pořádnou oslavu!