Kuchyně na míru - sen každé hospodyňky

Kuchyně na míru - sen každé hospodyňky
14.08.2012 09:04

Která žena by nesnila o kuchyni navržené přímo pro ni? Vyberete si barvu, povrch, materiál a uspořádání všech skříněk a šuplíku tak, aby vyhovovaly především vám. Doposud rutinní vaření se změní v radost. Radost z toho, že si po nové kuchyni můžete poletovat jako ptáček, kterého nic nesvazuje. Nechte si vyrobit kuchyni na míru, pak teprve poznáte, co je to radost z vaření!

Vybrat kuchyni je zodpovědnost. Při rozhodování přemýšlejte o tom, že je to volba, se kterou bude bydlet třeba dalších 20 let. Nespěchejte, promyslete si všechny možnosti. Nebojte se investovat - vyplatí se vám to. S kuchyní za 10.000 Kč se za dva roky rozloučíte. Máte málo prostoru? Kuchyně na míru jsou navržené takže využijí všechno dostupné místo a poskytnou vám maximální komfort.

Vybírejte pečlivě, ta správná kuchyň vydrží dlouho

Nová kuchyně není něco, co byste si pořizovali například jednou za 5 let. Někdo si pořídí dvě nebo tři za celý život. Pokud si zvolíte kvalitní kuchyň, která vám bude na sto procent vyhovovat, zjistíte, že není potřeba ji měnit.

Kuchyně na míru mají svoje kouzlo. Nikde nic nepřečnívá ani zbytečně nezbývá místo. Využijete každý centimetr prostoru. Vše si uspořádáte podle sebe, své individuální potřeby. Jste zvyklí mít šuplíky na příbory na pravém konci a talíře ve skříňce na konci druhém? Staniž se!

Kuchyně na míru SAV Moderní kuchyně SAV Moderní kuchyně na míru

Modernu či klasiku? Toť otázka.

Tak či onak, máte z čeho vybírat. Zvolte si kuchyň podle ostatního interiéru, nebo naopak můžete změnit celý interiér kvůli kuchyni - to by ale bylo přece jenom trochu složitější. V moderní kuchyni si můžete dovolit experimentovat s barvami a tvary. Pokud máte kuchyň propojenou s obývacím pokojem, dokonale tyto dva prostory sladíte.

Moderní kuchyně SAV

Klady moderní kuchyně na míru:

  • lze vybírat ze široké škály materiálů
  • provedení ve vysoce lesklé nebo matné verzi
  • barevné kontrasty, dokonalé sladění s okolním prostorem
  • kombinace různých materiálů, barev, povrchů
  • moderní nerezové spotřebiče dokonale podtrhnou vzhled kuchyně

Elegantní vzhled a luxus - to jsou rustikální kuchyně

Klasická kuchyně nezapře své kouzlo. Pokud máte rádi surovost dřeva, je pro vás rustikální kuchyně to pravé. Zakázková výroba vám zajistí nejen elegantní vzhled, ale i praktičnost. Nechte si nejdříve udělat návrh, na kterém budete spolupracovat. Přinejmenším sdělte své představy o budoucí kuchyni výrobci.

Rustikální kuchyně je vyrobena z kvalitního masivu, například olše, dubu, smrku, či buku. Její životnost je tedy velmi vysoká a dalo by se říci, že vám vydrží po celý život. Také ale musíte počítat s tím, že je nutné zvolit vhodné spotřebiče tak, aby nekazily celkový vzhled kuchyně. A teď už je vybírání na vás!

Rustikální kuchyně SAV

Autor: Martina Spěváková

Jste zastánci moderní či klasické rustikální kuchyně? Sdělte nám svůj názor!

Hodnocení: +24 Hodnotilo uživatelů: 82 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Kuchyně na míru - sen každé hospodyňky