Kvalitně uklizené kanceláře a společné prostory můžete mít i vy!

Kvalitně uklizené kanceláře a společné prostory můžete mít i vy!
20.08.2013 12:05

Starat se o společné prostory budov tak, aby byly vždy dokonale čisté, je opravdu náročné. Stejně je tomu i u firem a kanceláří. Pokud jste provozovatel, majitel nebo zaměstnavatel a tyto prostory využíváte, víte, že úklidu se nelze vyhnout. Můžete si ho ale zpříjemnit - tím, že si najmete odbornou firmu.

Komerční prostory se musí lesknout

Co víc odradí návštěvníka-zákazníka, než špína v obchodě, kanceláři nebo restauraci? Udržovat čistotu a pořádek a zároveň se zabývat správným chodem objektu je opravdu vyčerpávající a někdy i nemožné. Proto byste měli popřemýšlet nad objednáním profesionálního úklidu.

Specializovaná úklidová firma vám může uklízet jednorázově nebo pravidelně. Výhodou je, že má proškolené zaměstnance, které si poradí i s tou nejtěžší špínou, a strojejež zvládnou hloubkové čištění. Je tedy levnější nechat si vyčistit koberec, než ho rovnou vyhodit a koupit si nový (s tím je ale spojeno mnoho dalších činností a výdajů, jako je likvidace starého koberce, pokládka nového, stěhování nábytku, úklid po řemeslnícich apod.). Úklid firem a komerčních prostor v Praze a Kladně nabízí firma Housekeeping. Pokud vás zajímá, na kolik by vás přišel pravidelný úklid kanceláří, nechte si zaslat cenovou nabídku zdarma.

S profesionální firmou na úklidu ušetříte. Nejen, že zvládne uklidit rychleji, ale také poskytuje hygienický servis.

Čištění koberců PŘED Čištění koberců PO

Co zahrnuje pravidelný úklid kanceláří

  • Vysávání koberců
  • Mytí podlah a schodů
  • Stírání prachu ze stolů
  • Čištění žaluzií
  • Leštění zrcadel a skel
  • Vynášení odpadkového koše
  • Doplňování hygienických potřeb
  • Úklid kuchyňky a soc. zařízení

Úklid panelových domů nebyl nikdy snazší

Zná to snad každý, kdo bydlí v panelovém či bytovém domě nebo je jejich správcem. Neustálé hádky o to, kdo má službu na vytírání schodů, sousedská nevraživost a naschvály. Předejděte zbytečným sporům a objednejte si profesionální úklid panelových domů

Frekvence úklidů je na vás, objednáte-li si firmu Housekeeping na týdenní úklid, můžete počítat s pravidelnými službami jako zametání a vytření chodeb a schodiště, úklid výtahu, otírání parapetů, poštovních schránek, zábradlí a zametání chodníků. Rozsah prací se potom liší s frekvencí úklidu.

Pravidelný úklid společných prostor panelových a bytových domů od firmy Housekeeping můžete mít už od 1.650 Kč měsíčně.

Mytí oken PŘED Mytí oken PO

Máte zkušenosti s úklidovou firmou? Napište našim čtenářům do diskuze a sdělte jim své doporučení.

Hodnocení: +20 Hodnotilo uživatelů: 44 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Kvalitně uklizené kanceláře a společné prostory můžete mít i vy!