Myslíte, že doma pijete čistou vodu? Omyl!

Myslíte, že doma pijete čistou vodu? Omyl!
17.09.2012 11:02

Zdráháte se pít sladké limonády, a tak pijete doma čistou vodu v domnění, že děláte něco pro své zdraví? V tom případě jste na omylu. "Kohoutková voda" obsahuje spoustu látek, které ve vašem těle nemají co dělat. Máme pro vás ale řešení v podobě vodních filtrů, které zaručeně odstraní nežádoucí látky.

Co všechno dokážou vodní filtry?

Vodní filtry umí filtrovat vodu několika způsoby a v několika fázích. V první řadě dochází k mechanickému čištění vody. Filtr ihned u vstupu vody do bytu odstraní z vody pevné částice, různé příměsi nebo dokonce rez. Takto filtrovaná voda se potom dostává do vašich kohoutků v bytě. Mechanické filtry chrání vaše spotřebiče, jako je pračka nebo myčka, před rychlejším opotřebením. Neváhejte proto investovat a mít vždy namontovaný funkční mechanický filtr.

Proč mít vodní filtr?

  • Vodní filtr Fontanus odfiltruje až 23.000 litrů vody!

    Odstraní škodliviny z vody, aniž by ji poničil a zároveň zachová všechny minerály.
  • Nezatěžují organismus - naopak odstraňují nežádoucí dusičnany, nebezpečné především pro děti.
  • Snižuje tvrdost vody.
  • nízké provozní náklady, a tak filtrovaná voda vychází mnohem levněji než balená, navíc je kvalitnější.
  • V kuchyni nepřekáží, je schován pod kuchyňskou linkou, uvidíte pouze kohoutek.
  • Vodní filtr má dlouhou životnost. Čtyřčlenné rodinně vydrží na 10 let!

Vodní filtr

Chraňte si pitnou vodu!

Vodní filtr Supertok funguje na principu magnetické úpravy vodyK čištění vody dochází díky magnetickým vlnám, které odstraní škodlivé látky, včetně vodního kamene. Když si nainstalujete vodní filtr přímo k rozvodům, budete mít zaručeno, že se k vám dostane čistá voda, která nejen, že nebude škodit vašim spotřebičům, ale především vám samotným.

K dalším metodám, jak si zajistit čistou vodu, patří ionizace vody. Přístroje fungují na bázi klasické elektrolýzy a jsou schopné produkovat zásaditou nebo kyselou vodu.

Stačí otevřít oči a závadné látky ve vodě uvidíte sami

Podívejte se do vnitřku vaší varné konvice - z topného tělesa se odlupují částice čehosi. Jenom díky obyčejnému filtru na konvici je nemáte v kávě nebo čaji. Všichni známe z televize reklamy na prací prostředky, které chrání buben pračky. Neutrácejte ale za drahé přípravky, když stačí mít kvalitní vodní filtr! Městská voda z kohoutku také často zapáchá, je cítit chlórem. Vodní filtr zbaví vodu i tohoto nedostatku.

Co mohou způsobit škodlivé dusičnany ve vodě?

Dusičnany mají sice blahodárný vliv na rostliny, ale protože se používají v masovém měřítku, za posledních 40 let se dostaly nejen do povrchové vody, ale také do hlubokých vrtů. Průzkum prokázal, že v 15 evropských zemích pije vodu s dusičnany 10 miliónů lidí! Tyto nebezpečné látky ohrožují především děti. Podívejte se, co všechno mohou způsobit.

  • Dusičnany nepříznivě ovlivňují schopnost krve uvolňovat kyslík. Váží se na hemoglobin a zabraňují přenosu kyslíku ke tkáním.
  • Rychle se spotřebovávají v horní části tenkého střeva, dostávají se tedy i rychle do krve
  • Mohou redukovat na dusitany, které jsou toxické.
  • Děti spotřebují více tekutin než dospělý, jsou tedy nejohroženější skupinou.

Neohrožujte své zdraví ani zdraví vašich dětí a ujistěte se, že voda, kterou pijete je v pořádku. Nechte si namontovat vodní filtr, který tuto starost převezme za vás.

Podporuje vás zaměstnavatel v dodržování pitného režimu? Požádejte ho, aby vám do kanceláře nechal nainstalovat výdejníky vody.

Autor: Martina Spěváková

Máte doma vodní filtr? Jaké s ním máte zkušenosti? Podělte se o ně s námi v diskuzi!

Hodnocení: +29 Hodnotilo uživatelů: 41 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Myslíte, že doma pijete čistou vodu? Omyl!