Nebojte se nabídky solidních realitních kanceláří

Nebojte se nabídky solidních realitních kanceláří
15.09.2014 15:43

Hledáte nové bydlení a bojíte se služeb realitní kanceláře? Vsaďte na solidní společnost, která vám změnu domova usnadní co nejvíce a výhodně!

Vyznat se ve všech formulářích a daňové problematice může být nesnadné.  Zvláště pak, když se vše mění z roku na rok a vy nemáte v této oblasti praxi. Odborník na prodej či pronájem nejen zprostředkuje smlouvu. Zajistí také potřebnou dokumentaci a jednání s úřady, kde si obyčejný smrtelník neví rady. Některé realitní kanceláře dokážou téměř divy například s  opatrovnickými soudy a katastrálními úřady. Vám pak jen zbývá následovat jejich pokynů a poté se těšit z vašeho nového domova.

Usnadněte si změnu vašeho domova

Nabídka realitních kanceláří tvoří na našem trhu drtivou většinu nabízených domů, bytů i nebytových prostor. Přesto se někteří lidé zuby nehty brání spolupráci se zprostředkovatelem. I když se může stát, že se objeví nesolidní kancelář, stále se můžete spolehnout na profesionální přístup vybraných realitních kanceláří. Vybrali jsme pro vás nabídky, kterých se nemusíte bát!

Nejnovější nabídky realitních kanceláří:

  • Reality Vysočina nabízí k prodeji byt 2+1L v Ústí nad Labem, ve vyhledávané lokalitě Severní Terasa. Byt má celkovou výměru 63 m2 a nachází se ve druhém podlaží panelového sedmipatrového domu.
  • Pokud není sídliště to, co vás oslovuje, prohlédněte si nabídku kanceláře Areality Vysočina, která nabízí prodej zemědělské usedlosti v Rokytnici nad Rokytnou, s uzavřenou zahradou o výměře 1300 m2. U usedlosti se nachází hospodářské prostory, chlév a garáž.
Hodnocení: +26 Hodnotilo uživatelů: 48 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Nebojte se nabídky solidních realitních kanceláří