Objevte krásy grafoskla, nového trendu v bydlení

Objevte krásy grafoskla, nového trendu v bydlení
21.01.2014 09:59

Chcete do svého bytu či domu vnést moderní stylové prvky? Potom byste se měli seznámit s grafosklem, které se hodí no všech místností v bytě. Můžeme ho najít na kuchyňské lince, v ložnici, na dveřích, jako designové rozdělení místnosti. Fantazii se meze nekladou.

Grafosklo je opravdovým hitem interiérů. Nedivíme se. Můžete si ho nechat vyrobit na zakázku přesně podle svých představ. Stane se tak skvělým doplňkem vašeho bytu. A jak se vyrábí grafosklo? Vzniká kombinací skel s bezpečnostní fólií, která je nositelem grafického prvku, který si objednavatel sám zadá. Motivem může být například i látka, papír, fotografie nebo přírodní materiál. Síla grafoskla je individuální a odvíjí se podle toho, pro jaký účel bude použito. Nejsilnější je určeno pro celoskleněné dveře, pro obkladové desky potom stačí tenčí.

Kde využít grafosklo?

  • Chcete grafosklo využít na více místech v bytě? Volte jednotný styl, aby interiér působil harmonicky.

    Nejčastěji ho najdeme jako obkladové desky u kuchyňských linek.
  • Grafosklo skvěle poslouží pro decentní rozdělení velkých místností a hal.
  • Používá se na výrobu moderních celoskleněných dveří nebo do výplní dveří.
  • Díky grafosklu můžete získat netradiční jídelní stůl. Své využití najde například i jako výplň zábradlí.
Grafosklo jako obklad v kuchyni. Grafosklo slouží i pro designové rozdělení místností.

Ve stylové kuchyni jde vaření samo

Grafosklo působí v kuchyni netradičně.Dobře, ne úplně samo. Ale je rozdíl, zda vaříte v kuchyni, která se vám nelíbí a je nepraktická, než v nové, která je sestavená podle vašich představ. Atmosféru dokáže skvěle dokreslit právě grafosklo. Velkou výhodou je, že se tak zbavíte spárů, které dělají obklady, a ve kterých se usazuje špína a mastnota. Skleněná plocha se přitom lehce udržuje, snadno čistí a vždy vypadá výborně.

Kuchyň dělá kuchyní hlavně linka a spotřebiče. V moderní době se téměř neobejdete bez vestavných spotřebičů. Nejčastěji se setkáváme s vestavnými myčkami nádobí. Jsou skvělé, nijak neruší vzhled a celkový design kuchyňské linky. Můžete si ale pořídit i vestavnou ledničku, mikrovlnku, troubu a další spotřebiče.


Zalíbilo se vám grafosklo? Nebo ho snad už máte doma? Napište nám do diskuze, jak na něj reaguje vaše návštěva!

Hodnocení: +26 Hodnotilo uživatelů: 48 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Objevte krásy grafoskla, nového trendu v bydlení