Originální sezení do každého bytu

Originální sezení do každého bytu
04.07.2013 12:38

Zamyslete se, na čem doma sedáváte? Pohovka, křeslo, židle, barová židlička, postel, někdy sedíte i na zemi. Základní požadavek je ale jasný - chcete se cítit pohodlně! V tomto článku vám poradíme, jak na moderní, originální a komfortní vybavení do obýváku i dětského pokojíčku!

Sedací pytle a vakyVymýšlíte stále dokola, jak si zpříjemnit sezení u knihy nebo u televize? Máme pro vás originální nápad - sedací pytle! Velkou výhodou sedacích pytlů a vaků je, že se naprosto přizpůsobí vašemu tělu. Máte chuť se jen tak válet? Tak na to jsou sedací pytle ideální. Každý den přijdete na nový způsob, jak na něm sedět, stačí ho vyzkoušet. Sedací pytle a vaky koupíte v nejrůznějších designech. Od jednoduchých barev po křiklavé vzory. Můžou se tak stát i perfektním doplňkem interiéru

Kupte sedací pytel i svému dítěti. Uvidíte, jak si ho oblíbí! Příjemné a hlavně zdravé posezení nabízí sedací pytel v designu klauna nebo fotbalového míče. Velké sedací vaky mají délku až 180 cm, můžete si na ně tedy i lehnout. Poslouží tak třeba jako náhradní lůžko pro návštěvu! Sedací pytle jsou také výborné při bolestech zad. Náplň, která je v nich obsažena, jemně masíruje záda. Měkký materiál je na záda příjemný.

Sedací pytle a vaky koupíte v eshopu AP-SOFT. Při nákupu nad 2000 Kč vám ho dopraví až domů zdarma.

Sedací vak Homer

Rohová sedačka vám poskytne maximální komfort

Pokud vám to prostory bytu umožňují, určitě by vám v obýváku neměla chybět rohová sedací souprava. Nabídka obchodů je dnes opravdu široká, a tak máte z čeho vybírat. V první řadě byste si měli rozmyslet, z jakého materiálu by měla sedačka být. Někteří odsuzují kůži - vypadá sice velmi luxusně, ale v létě se na ní potíte a v zimě zase studí. To ale nemusí být vždy pravda. Opravdu kvalitní kůže by se takhle chovat neměla. Populární jsou také povrchy z tzv. ekokůže, neboli koženky. Ta je levnější, ale zase méně vydrží. Není tak odolná proti oděru, jako pravá kůže. A klasika, to jsou čalouněné rohové sedací soupravy

Rohová sedací souprava Divanti

Rohová sedačka ale nemusí striktně plnit jenom funkci "sedacího" nábytku. Můžete ji využít i jinak. Například v nabídce eshopu Divanti si můžete koupit unikátní sedací soupravu vyrobenou přímo na míru. Největší fór ale tkví v tom, že moderní sedací souprava má unikátní systém knihovny orientovaný do prostoru. Jedná se o netradiční luxusní prvek, který zaujme každou návštěvu. Navíc budete mít všechny své oblíbené věci po ruce - knihy, časopisy nebo ovládání na televizi.


Co říkáte na sedací pytle a vaky? Myslíte, že je to užitečný prvek do vaší domácnosti?

Hodnocení: +29 Hodnotilo uživatelů: 39 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Originální sezení do každého bytu