Parkovací plošiny zvýší kapacitu vaší firemní garáže

Parkovací plošiny zvýší kapacitu vaší firemní garáže
15.08.2013 07:55

Máte kanceláře v centru města a každý den se potýkáte s nedostatkem parkovacích míst? Řešení je prosté! Parkovací plošiny jsou bezpečné, ekonomicky výhodné a ekologické. Zjistěte o nich víc a přesvědčte se sami.

Jak fungují parkovací plošiny a v čem jsou jejich přednosti

Parkovací plošiny jsou skvělým systémem, jak lépe a účelněji využívat garáž či suterénní a sklepní prostory v domech. Parkovací systémy umožňují parkování aut nad sebou. Kapacita garáže se může díky nim minimálně zdvojnásobit. Parkovací systémy disponují nosností téměř 3 tunyvýškou zdvihu až 2 metry. Vhodné jsou tedy pro osobní a menší dodávková vozidla, což je nejčastější skladba firemních vozových parků. Zdvihací plošiny umožňují zaparkovat na jednou místě až 3 vozidla! Můžete tak získáte až 2x tolik parkovacích míst, než kolik máte teď!

Parkovací systémy jsou přitom naprosto bezpečné a jednoduše ovladatelné. Systém hlídají optické senzory. Montáž plošiny navíc nevyžaduje kotvení. Konstrukce je sama o sobě dostatečně pevná a instalace nezabere více než pár hodin. Jediné, co musíte zajistit, je přívod napájení 400V/50Hz.

Parkovací plošiny dodává na český trh společnost Ing. Václava Holého, která spolupracujeme s předním výrobcem parkovacích plošin a systémů - italskou společností O.M.E.R.

Parkovací systémy

Kam se hodí zdvihací plošiny

Parkovací plošiny nejsou jen otázkou kancelářských prostor. Samozřejmě, v jakémkoliv komerčním objektu, business centru nebo třeba hotelovém komplexu se plošiny využívají nejčastěji. Své uplatnění najdou ale i v obytných domech. Dle trendu poslední doby, kdy na jednu rodinu připadá 2 a více aut, se to dá i očekávat. Nadzemní a krytá parkoviště mají omezenou kapacitu a parkovací plošiny tak elegantně vyřeší problém nedostatku parkovacích míst. Hydraulické parkovací plošiny se navíc skvěle hodí také pro autoservisy nebo prodejce aut! A hlavní předností parkovacích plošin od společnosti Ing. Václava Holého je také možnost instalace do starších budov.

„Nabízíme parkovací systémy pro budovy ve starší zástavbě, kde není možnost vybudování nájezdových ramp ani dalších náročnějších stavebních úprav.“

Ing. Václav Holý,
Majitel společnosti dodávající parkovací plošiny

Automatické parkovací systémy

Nejen zdvihací plošiny, ale také automatické parkovací systémy jsou hitem posledních let. Plně automatické systémy představují speciální, moderní technologii, která zaparkuje za vás. A jak to vlastně funguje? Vše je dokonale vymyšleno a řízeno počítačem. Chyba lidského faktoru, jakožto nejčastějšího strůjce nehod při parkování, je tedy vyloučena. Automobil zastavíte na příslušném místě, obdržíte unikátní kód a o nic víc se nestaráte. Mechanický systém zaparkuje vůz za vás, na prázdné místo v garáži. A jakmile budete chtít zase odjet, stačí zadat přidělený kód a parkovací systém váš vůz opět připraví. Není to skvělé? Systémy jsou bezpečné a jejich ovládání zvládne kdokoliv.

Potřebujete prosvětlit velkou průmyslovou halu nebo zastřešené parkoviště? Střešní světlíky skvěle poslouží tomuto účelu. Světlíky LAMILUX jsou vyrobeny tak, aby po jejich instalaci nevznikaly v objektu tepelné mosty.

Parkovací systémy, autovýtahy

Autovýtahy jako pro Jamese Bonda

Také do rodinného domku si můžete pořídit luxus v podobě parkovací plošiny. V tomto případě ale může jít o speciální autovýtah. Autovýtahy jsou zdvihací plošiny, které se budují zpravidla do země. Jakmile přijedete s vozem domů, zaparkujete ho na plošinu a ta dopraví váš vůz například do suterénu. Vaše auta tak budou chráněna před pohledy zvědavých sousedů a hlavně před nenechavýma rukama zlodějů.


Máte zkušenosti s parkovacími plošinami? Prozraďte čtenářům, jak jste s nimi spokojení v diskusi pod článkem.

Hodnocení: +53 Hodnotilo uživatelů: 71 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

Seřadit od nejnovějšího, od nejstaršího, podle oblíbenosti (strukturovaně).

  • Logo Realitní kanceláře Jiří Pešta 30.06.2023 02:43:36

    Dobrý den, zajímaly by mě podrobnosti varianty a ceny zdvihacích plošin/parkovišť na jeden vůz o nostnosti 2 - 3tuny. Děkuji za informace s pozdravem Pešta

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 0 Hodnotilo uživatelů: 0 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
ZpětÚvodní strana » Články » Parkovací plošiny zvýší kapacitu vaší firemní garáže