Pohodlnější přístup na váš pozemek díky samonosným branám

Pohodlnější přístup na váš pozemek díky samonosným branám
26.07.2012 09:07

Chcete automatizovaný a především snadný přístup na váš pozemek? Nebo je váš dům situovaný tak, že není dostatek místa pro klasickou bránu? Zvolte jednoduché a zároveň elegentní řešení v podobě samonosné brány. Ať už zvolíte variantu manuálního ovládání nebo motorizovaného například na dálkové ovládání, rozhodně zvýšíte komfort vašeho bydlení.

V samonosných branách se snoubí moderní design s nejnovější technologií. Přístup na váš pozemek se tak stane mnohem jednodušším a bezpečnějším než byl doposud. Společnost DIRICKX BOHEMIA pro vás vyrábí samonosné brány na klíč, které se obejdou bez nutnosti instalace kolejnice a dají se přizpůsobit požadavkům pozemku. Šíře průjezdu se pohybuje od 3 m až po 12 m - brány tedy bez problému obstojí u komerčních pozemků, kde je třeba zajistit průjezd nákladních vozidel.

Samonosné brány od DIRICKX BOHEMIA splňují veškeré bezpečnostní normy EU pro motorizované brány. Bezpečný přístup na váš pozemek je tak zajištěn.

Brány a branky s jednoduchou montáží

Samonosné motorizované brány jsou zároveň estetickým doplňkem vašeho domuNezbytnou součástí každého plotu je brána a branka. V nabídce najdete branky vhodné ke všem druhům plotů a oplocení. Vzhledem k tomu, že je DIRICKX BOHEMIA přímým výrobcem, není problém upravit rozměry branky na míru nebo brány tak, aby to plně vyhovovalo vašim podmínkám.

Posuvné brány s pojezdem po kolejnici zajistí efektivní zabezpečovací prvek vašeho pozemku a zamezí v přístupu nezvaným návštěvníkům.

Pořiďte si plot na klíč

Chcete nový plot bez zbytečných starostí? Obraťte se na společnost DIRICKX BOHEMIA a využijte nabídky plotů na klíč, který vám vyrobí a namontují přesně na míru vašemu pozemku. Stačí si jen vybrat, ve kterých místech budou umístěny branky a brány, jeden z odstínů ze 180 možností škály RAL a termín realizace. O zbytek se postarají za vás. Použité pletivo je ošetřeno speciální povrchovou úpravou, která zajišťuje dlouhou životnost a nevyžaduje téměř žádnou údržbu.

Brána na dálkové ovládání - zbytečný luxus? V žádném případě!

Ke všem typům samonosných a posuvných bran můžete mít také dálkové ovládání, díky kterému si bránu kdykoliv otevřete a zavřete bez nutnosti vystoupit z vozidla. Dálkové ovládání brány oceníte především v mrazivém či deštivém počasí, kdy vám tento důmyslný přístroj umožní vystoupit z auta suchou nohou až v garáži či přístřešku i v tom největším dešti.

Pro ještě pohodlnější vjezd na pozemek si pořiďte také výklopná garážová vrata. Můžete je spojit i s instalací vestavných dveří.

Autor: Marta Kudláčková

Hodnocení: +29 Hodnotilo uživatelů: 43 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Pohodlnější přístup na váš pozemek díky samonosným branám