Pořiďte si eurookna do nízkoenergetické dřevostavby

Pořiďte si eurookna do nízkoenergetické dřevostavby
18.03.2013 08:44

S neustálým zvyšováním cen energií se zvyšuje i naše snaha, jak ušetřit na provozních nákladech domu. Proto je absolutně neefektivní, vytápíte-li dům na 24C, ale většina tepla vám uniká starými okny. Jistě neprohloupíte, když investujete do dřevěných eurooken. Pokud rovnou přemýšlíte nad novým bydlením, seznámíme vás s několika výhodami nízkoenergetických dřevostaveb.

Okna, díky kterým ušetříte

Nečekejte, až vám přijde nechutně vysoký účet za vytápění. Je nutné jednat ihned! Prvním krokem by měla být výměna starých oken. Plastová okna jsou sice moderní, ale dřevěná eurookna je díky svým vlastnostem v mnoha ohledech předčí. Nebojte se počáteční investice do eurooken, uvidíte, že se vám vyplatí a brzy vrátí. Ve prospěch dřevěných oken mluví už to, že dřevo je přírodní izolant. A co teprve, když se dostane do rukou šikovného truhláře!

Kvalitní dřevěná okna vám vyrobí v truhlářství Zima ze smrku, borovice, dubu nebo červeného dřeva meranti. Eurookna mají certifikát ISO 9001, a tak si můžete být jisti, že všechno teplo zůstane tam kde má a neunikne vám okny. V truhlářství Zima dbají na kvalitní zpracování povrchové úpravy. Používají ekologické vodou ředitelné akrylátové barvy, které nezakrývají texturu dřeva a nechávají tak vyniknou jejich kráse. Dřevěná eurookna jsou chráněna čtyřvrstvým systémem, který zajistí jejich dlouhou životnost. Důležité je také sklo okna, nejenom rám. Výplně dřevěných eurooken z truhlářství ZIMA mají skvělé tepelně a zvukově izolační vlastnosti.

Nízkoenergetické dřevostavby ELK

Když už vás bydlení ve studeném domě nebaví

Vzlínající vlhkost, plíseň v rozích, zima. Takové prostředí k bydlení nabízí většina starých rodinných domů, které jsou nejen absolutně neekonomické, ale také ohrožují vaše zdraví, především zdraví dětí. Učiňte důležité životní rozhodnutí a pořiďte si nízkoenergetickou dřevostavbu, díky níž budete mít komfort, o jakém se vám předtím mohlo jenom zdát.

Počáteční investice do nízkoenergetické dřevostavby nebude tak vysoká, jak byste možná čekali. Mnohdy je i výrazně nižší, než stavba zděná. Nízkoenergetické dřevostavby na klíč od firmy ELK Domy pro život jsou nyní za akční ceny. Nízkoenergetický bungalov o zastavené ploše 106 mtak pořídíte už za 1,5 milionu korun. Bude v něm dostatek místa pro celou rodinu!

Až vám přijde první složenka, budete koukat doslova s otevřenou pusou. Cena bude totiž o více jak polovinu nižší, než ta, na kterou jste byli zvyklí! Díky tepelně izolačním montovaným deskám nebudete muset neustále vytápět, protože se dům rychle ohřeje. Tvary domů ELK jsou navíc co nejjednodušší, aby byl eliminován výskyt tepelných mostů. Nerozmýšlejte se příliš dlouho, protože investice do nízkoenergetické dřevostavby vás bude těšit celý život, tak ať si ji užijete co nejdéle!

Nízkoenergetická dřevostavba - bungalov

Autor: Martina Spěváková


Dáváte přednost dřevěným eurooknům před plastovými? Jak by se vám líbilo bydlení v nízkoenergetické dřevostavbě?

Hodnocení: +21 Hodnotilo uživatelů: 45 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Pořiďte si eurookna do nízkoenergetické dřevostavby