Poznejte všechny výhody bydlení v centru velkého města

Poznejte všechny výhody bydlení v centru velkého města
12.08.2014 08:31

Hledáte pronájem bytu v centru města? Zbystřete! Připravili jsme pro vás přehled všech výhod a důvodů, proč bydlet v centru města. Také jsme vybrali dvě lákavé nabídky na pronájem bytu v centru Prahy a Plzně!

I zarytí odpůrci rušnějších měst musí přiznat, že bydlení v centru města přináší své výhody. Hledání pronájmu nebo koupě bytu je městě jednodušší, stejně tak dojíždění do práce a podobně. Abyste skutečně ocenili krásu bydlení ve městě, shrnuli jsme pro vás všechny jeho výhody:

  • V centru města jsou většinou zajímavější byty k pronájmu/koupi. Často se nacházejí ve starší až historické zástavbě, jsou prostornější a zajímavě dispozičně řešené. To je i případ pronájmu bytu 3+1 v Praze na Vinohradech s balkonem a garáží. Prostorný byt 102 m2 ve 3. patře domu s výtahem je pouhých 10 minut pěšky od centra hlavního města. Tento byt vám nabízí realitní kancelář LOOK reality.
  • Všechny služby máte na blízku. Ať jste milovníkem kultury, rádi nakupujete nebo sportujete, všechno máte pár minut pěšky nebo na kole. Děti nemusí dojíždět zdaleka do školy, hledání zaměstnání je také jednodušší. Neřešíte problémy s dopravou.
  • Bydlení v centru města nemusí vždy znamenat luxus, který si nemůžete dovolit. Například za pronájem bytu 1+kk v centru Plzně zaplatíte jen 5.000 Kč za měsíc.
Hodnocení: +23 Hodnotilo uživatelů: 39 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Poznejte všechny výhody bydlení v centru velkého města