Proměňte staré bytové jádro na moderní koupelnu!

Proměňte staré bytové jádro na moderní koupelnu!
03.07.2013 09:08

Bydlíte v panelovém domě a bohužel máte starou zašlou koupelnu, která nutně potřebuje rekonstrukci? Potom se obraťte na odbornou firmu, protože pouštět se do rekonstrukce na vlastní pěst vyžaduje nejen spoustu času, ale také představivosti a preciznosti.

Jednou z několika nevýhod panelákového jádra je velikost (nebo spíše malost) samotné koupelny. Pokud toužíte jak po sprchovém koutu, tak po vaně, nezahazujte flintu do žita. Firma Kalaha, a.s., dokáže z nevzhledných umakartových jader doslova vykouzlit oslňující koupelny. Každý projekt vypracuje přímo na míru vašim požadavkům i dispozicím koupelnyRekonstrukce koupelny tak nebude vaše noční můra, ale budete se na ni těšit. Divili byste se, co všechno se vejde do malé koupelny o 4 m

Kalaha provádí rekonstrukce koupelny především v Brně, Olomouci, Jihlavě, Břeclavi a okolí.

Rekonstrukce koupelny od Kalaha, a.s.

Rekonstrukce koupelny pod taktovkou Kalahy

Abyste si dokázali perfektně představit, jak bude vaše nová koupelna vypadat, je více než nutný podrobný grafický 3D návrh. Častým problémem v bytových jádrech jsou tzv. "papírové zdi", přes které je všechno slyšet. Proto Kalaha nahrazuje nevyhovující materiály sádrokartonem nebo tvárnicemi. Design koupelny si určíte sami - o vybírání dlažby a obkladů určitě nepřijdete! Pokud máte malou koupelnu, vyhněte se ale tmavým obkladům - černým nebo hnědým. Opticky totiž zmenšují prostor a koupelna pak nevypadá dobře. Barvy jako modrá, žlutá, bílá, zelená nebo oranžová naopak koupelnu prosvětlí a opticky zvětší.

Rekonstrukce bytového jádraInvestovat do revitalizace bytového domu se vyplatí

V současnosti je na revitalizaci bytových domů ideální doba. Je totiž možné získat na ni státní dotaci z programu Nová zelená úsporám 2013. A protože firma Kalaha je v Seznamu odborných dodavatelů, které jsou oprávněni vykonávat příspušné práce, nic nebrání tomu, abyste si její služby objednali právě pro váš bytový dům!

Jaké výhody přináší revitalizace bytových domů?

  • Ušetříte až 60 % dosavadních nákladů za vytápění.
  • Zvýšíte estetickou hodnotu domu.
  • Lepší protihluková izolace znamená vyšší komfort bydlení.
  • Minimální omezení obyvatel domu díky používání nastřelovacích hmoždinek.

Revitalizace bytových domů


Co říkáte na rekonstrukci koupelny v bytovém jádru? Chystáte se na ni nebo jste ji už realizovali?

Hodnocení: +10 Hodnotilo uživatelů: 56 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Proměňte staré bytové jádro na moderní koupelnu!