Rekonstrukce panelového bytu v několika krocích

Rekonstrukce panelového bytu v několika krocích
31.07.2013 12:33

Bydlíte ve starším panelovém bytě a chcete z něj udělat nové moderní prostředí pro celou rodinu? Rekonstrukci většího rozsahu nechte na odborné firmě, která dokonale zhmotní vaše představy. Pak přichází na řadu oblíbenější část - zařizování interiéru. Přečtěte si naše tipy, jak přečkat rekonstrukci bytu a ještě si jí užívat!

Rekonstrukce panelového bytu neznamená jenom starosti

Chystáte se na rekonstrukci bytu a už týden vás budí hrůzostrašné sny? Hoďte starosti za hlavu a rekonstrukci si užívejte. Představu o tom, jak bude vaše nové hnízdo vypadat, jistě máte, teď ji jenom stačí sdělit odborné firmě. U Stavební firmy Miloslav Hladík se vám dostane prvotřídní péče. Díky 3D návrhu, který vám odborníci připraví, budete mít reálnou představu o nové podobě vašeho bytu. V této fázi zjistíte případné nedostatky, které by mohla rekonstrukce panelového bytu způsobit a najdete vhodná řešení.

Součástí rekonstrukce panelového bytu je i pořízení nové kuchyňské linky.

Rekonstrukce panelového bytu má nejen estetické výhody:

  • Na rekonstrukci panelového bytu můžete získat dotaci z Nové zelené úsporám.

    Rapidně zvýšíte kvalitu bydlení.
  • Život v panelovém bytě bude komfortnější.
  • Odhlučnění obvodových zdí i příček.
  • Zlepšení tepelně-izolačních vlastností, a tím pádem nižší výdaje za vytápění.

Když plánujete novou kuchyni

Nejvíce vzrušující je zařizování nového interiéru. Přináší ale také spoustu starostí a obav. Vybrali jsme správně? Zvolili jsme důvěryhodnou firmu? Bude nám takové řešení vyhovovat i do budoucna? Nejen tyto otázky se vám budou honit hlavou. Jednou z hlavních místností je kuchyně. Trávíte v ní nejvíce času a pokud je spojená s jídelnou, schází se v ní celá rodina. Není výjimkou, když je kuchyňský kout součástí obývacího pokoje, a tak musí kuchyně fungovat i reprezentativně.

Cena kuchyňské linky se většinou odvíjí od použitých materiálů. Mezi nejdražší patří linky z masivu. Vyplatí se do nich investovat. Budete-li se k ní chovat šetrně, i po 10 letech bude kuchyň vypadat jako nová. Nejlepší je, když se výrobce kuchyní přizpůsobí vám, ne naopak. Ve firmě Alin nábytek se věnují 3D návrhům interiérů a výrobě moderních interiérů již 16 let.

Moderní kuchyně na míru Moderní kuchyně ve studiu Alin nábytek

Díky Dynamic Space ušetříte čas strávený v kuchyni

Alin nábytek používá při výrobě kuchyní systém Dynamic Space. V moderní kuchyni hraje každý detail svou roli a všechny spotřebiče mají své místo. Dynamic space vám zajistí, že nebudete bezúčelně přebíhat sem a tam, ale že budete mít všechno pěkně při ruce a vaření vám tak může zabrat pouze polovinu času!

Proč si pořídit moderní kuchyni na míru od Alin nábytek?

  • Získáte 3D návrh, díky kterému budete vědět, zda vám kuchyňská linka vyhovuje nebo ne.
  • Kuchyni vám vyrobí na míru. Všechno je v ní přizpůsobeno vašemu životními stylu.
  • V kuchyňském studiu Alin si můžete sestavit svou budoucí kuchyni.
  • Kuchyň na míru poskytuje spoustu úložného prostoru navíc. Je využit veškerý prostor a každý centimetr se počítá.
  • Ve všech kuchyních je použito prvotřídní kování BLUM.

Připravujete se na rekonstrukci panelového bytu nebo ji už máte za sebou? Doporučte čtenářům spolehlivé firmy, které rekonstrukcí zabývají.

Hodnocení: +21 Hodnotilo uživatelů: 55 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Rekonstrukce panelového bytu v několika krocích