Úsporné a komfortní bydlení. Přesně to vás čeká v nové dřevostavbě KUBIS 74

Úsporné a komfortní bydlení. Přesně to vás čeká v nové dřevostavbě KUBIS 74
07.10.2015 07:37

Největší český výrobce a dodavatel dřevostaveb v České republice, RD Rýmařov, představil začátkem roku svou novinku. Jedná se o moderní dům KUBIS 74, jehož úkolem je především poskytovat pohodlí svým majitelům a vysoký komfort.

Jaký je tedy nový KUBIS 74? Je především prostorný (poskytuje vám 117 m2 plochy), dobře dispozičně řešený, úsporný, automatizovaný a zvenčí je prostě krásný. Třešničkou na dortu je garáž, která je v základní ceně. Za 2.398.000 Kč s DPH dostanete dům na klíč se základovou deskoumoderním větránímgaráží. Tomu se říká férová nabídka, nemyslíte?

Moderní dřevostavba KUBIS 74

Zdraví především

Větrání okny je zdánlivě jednoduchá věc. Jenže nikdy nedosáhnete dostatečné výměny vzduchu. V zimě je to navíc hodně nepraktické, protože přicházíte o drahocenné teplo. Větrat se ale musí. RD Rýmařov to vyřešil jinak. Do základního vybavení domu KUBIS 74 dal inteligentní systém vytápění a větrání Synco Living. Každá místnost má svou regulaci teploty, Vy si tak nastavíte teplotu v každém pokoji, jaká Vám vyhovuje. Pro úsporné větrání jsou v domě speciální čidla CO2, která zajišťují potřebnou výměnu vzduchu. Celý systém si navíc můžete propojit s chytrým telefonem a získat tak moderní automatizovanou domácnost.

Zvětšená jídelna KUBIS 74

KUBIS 74 má jenom samé výhody

Zvenku vypadá KUBIS 74 jako kostka. Ale právě díky pravidelnému tvaru se s ním dá dobře pracovat při osazování na pozemek. Sedlová střecha se sklonem 22o zase umožňuje plnohodnotné využití podkroví. Vyhnete se tak šikmým stropům, které bydlení mnohdy jenom komplikují. Potěší vás také zvětšený prostor obývacího pokoje a kuchyně, což není pro řadu KUBIS příliš zvykem.

Hodnocení: +26 Hodnotilo uživatelů: 46 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Úsporné a komfortní bydlení. Přesně to vás čeká v nové dřevostavbě KUBIS 74