Tipy pro vybavení nových kancelářských prostor

Tipy pro vybavení nových kancelářských prostor
06.06.2013 09:21

Pořídili jste si nové kancelářské prostory a přemýšlíte, čím vším je bude třeba vybavit? Nechte si poradit od nás! Na následujících řádcích vám prozradíme, jak vybírat kancelářský nábytek, aby vám co nejdéle vydržel. A dozvíte se také, jak nakupovat kancelářskou techniku, aby splnila veškeré vaše požadavky.

Kancelářská technika, na kterou se můžete spolehnout každý den

Možná to znáte - pořídíte si kopírku, tiskárnu, skenner, skartovačku nebo třeba i laminátor a od té doby, abyste se stále jen starali "co ten krám pořád chce". To je samá svítící kontrolka a povely. Skoro jako když tiskárna nebo skartovačka papíru řídí vás, místo vy jí. Pokud tedy podobné situace nechcete zažívat a chcete se spolehnout na funkční kancelářské techniku, pak ji nakupujte od skutečných odborníků. Porozhlédněte se po firmě, která vám kromě prodeje nabízí i montáž a servis, což značí, že svým strojům opravdu rozumí.

Doporučit vám můžeme například společnost VP Eurooffice s.r.o. Firma se specializuje na polygrafické a tiskařské stroje a jinou kancelářskou techniku. Dodává spotřební materiál a stroje pro konečnou úpravu dokumentů. Veškerou techniku společnost VP Eurooffice instaluje, zprovozní na místě u zákazníka a provede proškolení obsluhujících pracovníků. Před tím vším vám ještě poradí s výběrem, abyste byli maximálně spokojení.

„Prioritou je pro nás spokojený zákazník. Budujeme s vámi dlouhodobé obchodní vztahy a pomáháme řešit individuální požadavky tak, abyste se k nám vždy s důvěrou vraceli.“

Tým společnosti VP Eurooffice s.r.o.

Skartovačka papíru nebo řezačka na papír od VP Eurooffice

Digitální tiskové stroje značky RISO, vazací stroj, řezačka na papír, sešívačka, skartovačka a tak dále. To je jen velmi malá ochutnávka z bohatého sortimentu společnosti VP Eurooffice. Ať už tedy potřebujete vybavit odborné tiskařské středisko, nebo jen klasickou manažerskou kancelář, vše potřebné v nabídce VP Eurooffice najdete.

Základem pracovních úspěchů je kancelářský nábytek

Víte, jak se to říká: "Nejsem tak bohatý, abych si mohl dovolit levné věci." A to platí i v případě kancelářského nábytku. Nekupujte si do svých nových administrativních prostor extra laciné kousky, které za rok či dva zničíte běžným užíváním. Pořiďte si raději takové pracovní stoly do kanceláře, které vám vydrží a zároveň budou mít nadčasový design a vaši místnost dokonale ozdobí na dlouhá léta.

Když jsme v úvodu naznačili, že je výhodnější investovat do kvalitnějšího nábytku, neznamená to, že tím svou peněženku zruinujete. Pěkné a spolehlivé vybavení pracovny se dá pořídit i za rozumnou cenu. Například v e-shopu společnosti Moravia Flat s.r.o. Tato firma se specializuje na prodej moderního nábytku vyrobeného z poctivého masivu.

Pracovní stoly do kanceláře

Pokud si chcete být jisti, že nekupujete zajíce v pytli, zajděte do vyšperkovaného showroomu společnosti Moravia Flat. Návštěvu vám vřele doporučujeme!

Kancelářské židleMyslete na své zdraví! Pořiďte si kvalitní židli

Při vybavování své nové kanceláře myslete na to, že tím nejdůležitějším jsou kancelářské židle nebo chcete-li pracovní křesla. Špatné židle totiž neprospívají vašim zádům a můžete se na nich cítit unavení. Vaše práci by vám nešla od ruky, kdybyste neměli židli uzpůsobenou dlouhodobému sezení - s nastavitelnou výškou a úhlem sedáku, pohodlným opěrákem zad i hlavy nebo s akorát dlouhými područkami. Správné držení těla je při sedavém zaměstnání u počítače prostě to nejdůležitější.

S výběrem vhodné kancelářské židle vám pomohou odborníci ze společnosti AP-SOFT JABLONEC s. r. o. V jejich e-shopu naleznete židlí nepřeberné množství. Záleží tedy jen na vás, jakému typu vybavení dáte přednost.Nepřehlédněte přitom pravidelné akční slevydopravu zdarma při nákupu nad 2000 Kč nebo možnost kvalitního servisu. Stejně jako u kancelářské techniky máte kvalitu zajištěnou!


Vybavili jste svou kancelář do dokonalosti? Prozraďte nám v diskusi pod článkem, jak jste přitom postupovali.

Hodnocení: +8 Hodnotilo uživatelů: 60 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Tipy pro vybavení nových kancelářských prostor