Typové dřevostavby, které si můžete přizpůsobit podle svého

Typové dřevostavby, které si můžete přizpůsobit podle svého
16.06.2015 09:03

Zdá se vám to jako nemožné, upravovat typový dům? Tak to asi neznáte našeho největšího tuzemského dodavatele dřevostaveb RD Rýmařov. Ten totiž svoje zákazníky v ničem neomezuje. Ochotně vám zapracuje individuální požadavky do typového domu, nebo ještě lépe – naprojektuje vám dřevostavbu přesně podle vašich představ.

Nechte si do projektu zapracovat třeba arkýř.Dřevostavba a ještě ke všemu typový dům? Mnohé napadne, že mantinely jsou tu jasně dané. Ne vždy tomu tak ale musí být. Montovaný dům od RD Rýmařov není jenom o tom, že se k sobě postaví panely a ukotví se. Je o tom, že se jeho dispozice můžou měnit, zvětšovat se užitná plocha, přidávat tradiční i netradiční architektonické doplňky. Při výběru svého nového domu rozhodně nedělejte kompromisy, jedná se přece o investici na celý život.

Vybrali jste si z katalogu? Tak teď je čas na úpravy

Málokomu vyhovuje typový dům bez sebemenších úprav. Někdo chce větší kuchyň, někdo zase dvě koupelny a technickou místnost. Někdo má rád hodně světla a dá přednost velkým francouzským oknům. Podobné úpravy nejsou pro dřevostavby RD Rýmařov žádný problém. Na vaše přání může projektant jakýkoliv typový dům například rozšířit o jednotlivé moduly o šířce 60 cm, obohatit ho o arkýře, stříšky nebo balkony či praktické garážové stání, ze kterého lze vytvořit i pergolu. Bude-li to ze stavebního hlediska možné, zapracuje všechny vaše požadavky.

Rodinný dům LARGO 122 dvakrát jinak:

LARGO 122 LARGO 122

 

Atypická dřevostavba už od základů

Ať už jste více či méně náročný zákazník, ne vždy vám musí vyhovovat dispozice typového domu, a to ani po nejrůznějších úpravách. Máte prostě svoji představu o ideálním domě a tu si nenecháte zbořit. Pak je na místě nechat si vypracovat individuální projekt rodinného domu, ve kterém budete mít všechno, co potřebujete.

Hodnocení: +22 Hodnotilo uživatelů: 40 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Typové dřevostavby, které si můžete přizpůsobit podle svého