Velký přehled plastových oken - I. díl

Velký přehled plastových oken - I. díl
15.05.2013 10:51

Po plastových oknech sahá dnes většina majitelů, která se rozhodla pro výměnu starých oken. Ne všechna okna jsou ale kvalitní a ne všechna vynikají takovými vlastnostmi, jak bychom si přáli. Velice důležitá je také montáž - okna musí být přesně usazená v okenním otvoru, v žádném případě se nesmí křížit. V dnešním dílu se podíváme na zoubek plastovým oknům Gealan a Aluplast.

Vybrat si z nepřeberného množství nabídek ta nejlepší plastová okna se může zdát jako nadlidský úkol. Při výběru firmy koukejte vždy na to, kde se okna vyrábí. V poslední době se hodně přetřásají plastová okna z Polska, nelze je ale házet všechna do jednoho pytle. V polském registru REGON si snadno zjistíte, co je firma zač a jakou má tradici. Vždy volte raději firmukterá je na českém trhu už pár let. Plastová okna se totiž ve většině případů zálohují 40 % z celkové částky, proto je lepší důvěřovat firmě, která je na trhu 7 let a plně funguje, než firmě, která sice nabízí okna levněji, ale je na trhu úplně nová.

Tip pro vás!

Krásné je nejenom plastové okno, ale také plastový parapet. Plast je velmi trvanlivý materiál a v případě parapetů se hodí pro vnitřní i venkovní použití.

Plastová okna Gealan

Plastová okna Gaelan: Špička mezi evropskými okny

O kvalitě plastových oken Gealan svědčí už fakt, že patří mezi 5 nejprodávanějších okenních profilů v Evropě. Máte tak možnost pořídit si prvotřídní okna za slušnou cenu. Firma Gealan je na trhu již 8 let, vstoupila na něj s heslem "okenní systémy IQ - inteligence v systému".

Ve Stavební firmě Miloslav Hladík si můžete vybrat ze tří druhů plastových oken Gealan. Pro běžnou rekonstrukci domu jsou dostačující 6 komorová okna. Do pasivních domů zvolte plastová okna třídy A, která jsou vyrobená z prvoplastu - nejedná se tedy o recyklovaný plast. Nejkvalitnější okenní profil představuje Gealan S9000. Důmyslné středové těsnění zamezuje průchodu chladu a splňuje tak ty nejnáročnější požadavky uživatele. Plastová okna Gealan vynikají vlastní technologií STV. Jedná se o systém vlepení skla za sucha. Křídla se tak spojí speciální lepicí páskou. Pořídit si okna Gealan je tak určitě dobrá volba.

Plastová okna Aluplast

Aluplast: 25 let tradice, 25 let kvality

plastovými okny Aluplast se určitě nespálíte. Firma je na trhu již od roku 1982, jedná se o německou firmu. V roce 2006 se stal Aluplast třetím největším dodavatelem plastových oken na evropský trh. To je slušná reference, nemyslíte?

Pro plastová okna Aluplast řady round-line je typické lehké zaoblení rámu.

Plastová okna Aluplast vám ve Stavební firmě Miloslav Hladík nacení zdarma. Z nabídky si vyberete okna s 6 až 8 komorovými profily. Okna mají vynikající tepelně-izolační vlastnosti, které se samozřejmě promítnou na výrazných úsporách za vytápění domu. Okna si vždy nechte namontovat od odborné firmy, která vám dá záruku jak na produkt, tak na práci.

Hodnocení: +26 Hodnotilo uživatelů: 54 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Velký přehled plastových oken - I. díl