Vestavěné skříně na míru: Klasika, která nikdy nezklame

Vestavěné skříně na míru: Klasika, která nikdy nezklame
16.08.2013 09:19

Vestavěné skříně nejsou nic nového pod sluncem. Jejich praktická stránka a v mnoha případech i působivé provedení je však staví mezi nejoblíbenější kusy nábytku. Vestavěné skříně se hodí do ložnice, na chodbu, do předsíně a své uplatnění najdou také v obýváku nebo dětském pokojíčku. Vsaďte na ně i vy, jako miliony spokojených majitelů skříní před vámi.

Řešení úložného prostoru na míru

Vestavěné skříně na míru - jsou krásné, účelné a ušetří místo ve vašem domě či bytě. V žádné moderní domácnosti by neměly vestavěné skříně chybět. Uložíte do ně veškeré oblečení, vysavač, žehlicí prkno, obuv, sezónní věci, zkrátka cokoliv můžete vkusně a jednoduše schovat, aniž byste potřebovali spoustu úložných prostorů v podobě komod, prádelníků nebo šatních skříní. Vestavěné skříně na míru pojmou všechno.

Při volbě dodavatele vaší nové vestavěné skříně nepřehlédněte nabídku společnosti NADTO DESIGN! Jejich skříně na míru vás nadchnou prvotřídní kvalitou a zároveň velice příjemnou cenou.

vestavěné skříně z masivu

Jak vybrat vestavnou skříň

Moderní vestavěné skříně se dodávají na míru a jejich zakázková výroba se přizpůsobuje vašim požadavkům. Pochopitelně je tedy předmětem vašeho výběru rozměr, materiál korpusu a dveří a jejich způsob otevírání. S volbou vhodného provedení vám poradí zkušení designéři.

Interiérovým hitem posledních let jsou vestavné skříně s posuvnými dveřmi. Jejich praktičnost a elegance je vskutku působivá! Vestavěnou skříň s posuvnými dveřmi tvoří korpus nejčastěji z lamina v celé řadě dekorů (nechtějte jiný materiál, který by vaši skříň zbytečně prodražil). Výplně dveří pak může tvořit lamino, dýha, barevné sklo či zrcadlo, které opticky zvětší celý prostor. Na dveřích se skvěle vyjímají i samolepící fólie, které představují atraktivní způsob, jak vtisknout interiéru váš osobitý styl. Fólie může být vytvořena třeba z vaší fotografie z dovolené.

Luxusní vestavěné skříně

Pozor na posuvný mechanismus

Ačkoliv se zdá, že dvířka jsou na skříni to nejdůležitější (protože jsou jako jediné vidět), vyvedeme vás z omylu. Ano, dvířka musí být pěkná a z kvalitního materiálu, mnohem důležitější je ale kvalita pojezdu a rámu - to určuje životnost vaší vestavěné skříně! S dodavatelem vaší vestavné skříně proto dobře proberte, jaký je do vaší skříně montován posuvný mechanismus, a jakou na něj máte záruku.

Společnost NADTO DESIGN poskytuje 10letou zárukou na instalovaný pojezdový mechanismus. Spolehněte se na kvalitu provedení a nechte si vypracovat návrh vestavěné skříně i vy! Inspirovat se můžete z fotogalerie vestavěných skříní.

Posuvné dveře od společnosti NADTO DESIGN jsou zasazeny do masivního hliníkového rámu neboli tzv. otevřeného profilu s úchytem a posuvný mechanismus tvoří ložisková kolečka s profilovaným obvodem. Pokud se setkáte s nabídkou ocelového rámu nebo plastových koleček, pak vězte, že s levnou variantou přichází také kratší životnost vaší skříně. Plastová kolečka mohou vrzat, rozbíjet se a ocelový rám také nevydrží věčně. Raději proto volte kvalitnější materiály, které garantují bezproblémové použití skříně po řadu let.

Vestavné skříně praha


Máte doma vestavnou skříň? Popište nám v diskusi pod článkem, jak jste postupovali při jejím pořizování. Inspirujte naše čtenáře a prozraďte nám, na co si dát největší pozor.

Hodnocení: +27 Hodnotilo uživatelů: 45 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Vestavěné skříně na míru: Klasika, která nikdy nezklame