Více místa a komfortu v garáži díky sekčním vratům

Více místa a komfortu v garáži díky sekčním vratům
30.10.2012 13:36

Nedostatek místa v garáži, stará vrata, která se těžko otevírají a navíc díky nim nemůžete pohodlně zaparkovat, nepříliš vábný vzhled... To jsou problémy, které zná snad každý majitel starší garáže. Víme, jak se těchto nešvarů snadno zbavit. Vyměňte stará vrata za zbrusu nová sekční garážová vrata.

Jak zvětšit garáž bez bourání a přestavby

Sekční garážová vrata si můžete vybrat v různých barevných provedeních a dekorechZískat více prostoru ve vaší garáži bez stavebních úprav? Není nic snazšího. Dokonalého efektu dosáhnete pořízením nových garážových vrat. Sekční garážová vrata se otevírají svislým rolováním ke stropu garáže, takže narozdíl od klasických vrat nezabírají žádný prostor při otevírání. Díky tomu nejenže získáte další volné místo ve vaší garáži, ale zároveň si kdykoliv před vraty pohodlně zaparkujete a nemusíte s autem popojíždět, pokud chcete vraty jen projít.

Vystupujte z auta suchou nohou

Také znáte ten pocit, kdy v zimě či v dešti přijíždíte k vašemu domu a nic se vám nechce méně než vystoupit v takovém počasí z auta a běžet si otevírat garážová vrata? Sekční vrata jsou dnes běžně k dostání se samootevíracím mechanismem na dálkové ovládání, na který si velmi rychle zvyknete. Na luxus a pohodlí se zvyká snadno.

Rolovací garážová vrata - vaše pohodlí

Garážová vrata, která se skládají nebo rolují ke stropu jsou vhodná zejména do malých garáží, kde jiná řešení nepřicházejí v úvahu. Rolovací garážová vrata s elektrickým pohonem, která jsou vyráběna v kvalitním hliníkovém provedení, jsou odolná proti korozi a tím mají oproti jiným typů vrat dlouhou životnost.

Máte rádi klasiku? Potom jsou pro vás dvoukřídlá garážová vrata ideální. Představují jednoduchý a rychlý přístup k vašemu vozu.

Rolovací garážová vrata mají elektrický pohon v základním vybavení Sekční garážová vrata na dálkové ovládání můžete mít i vy Díky bezpečnostní pojistce nedojde k přivření věcí ani osob při zavírání sekčních či rolovacích vrat

Bezpečnost až na prvním místě

Kromě všech uvedených nesporných výhod vynikají rolovací vrata dalšími kladnými vlastnostmi -  například šetří elektrickou energii za osvětlení místnosti. Skrze otvory vám světlo proniká přímo do garáže. Optická bezpečnostní brzda, která zabrání tomu, aby vrata přivřela vaše ruce nebo procházející dítko, je součástí základního vybavení rolovacích vrat. Proto se nemusíte bát, že by nová vrata ohrozila vás nebo členy vaší rodiny.

AUTOR: Marta Kudláčková

Už jste se rozhodli pro nová sekční či rolovací garážová vrata? Napište nám nebo se s námi podělte o vaši zkušenost.

Hodnocení: +25 Hodnotilo uživatelů: 31 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Více místa a komfortu v garáži díky sekčním vratům