Voliéry aneb i papoušci a králíci chtějí bydlet stylově!

Voliéry aneb i papoušci a králíci chtějí bydlet stylově!
03.07.2013 21:17

Jak se říká, sranda musí být! Pořiďte si proto domů zvířecího kamaráda. Co třeba králíka, morče, papouška nebo jiného zástupce zpěvného ptactva? Náš dnešní článek se totiž věnuje pletivům na voliéry, které jsou k chovu papoušků a jiných domácích zvířat nanejvýš vhodné!

Pár slov o voliérách pro zvířata

Voliéry se vyrábí z pletiva, které je k tomuto účelu přímo určené. Pletivo na voliéry nebo chcete-li klece tvoří vlastně svařovaný drát, pozinkovaní či poplastovaný, s různou okatostí. Pletivo na voliéry je vždy lehké a nabízí možnost snadného tvarování. Pokud si navíc vyberete pletivo s kvalitní povrchovou úpravou, můžete se spolehnout na jeho dlouhou životnost, odolnost a bezúdržbovost - což je v případě chovu zvířat velice důležité. V neposlední řadě pak musíme zmínit, že je pletivo na voliéry ekonomicky výhodné. Nemusíte se tedy obávat, že vás vybavení pro nové zvířátko hned na začátku zruinuje.

Pletivo na voliéry vám nabízí například společnost DIRICKX BOHEMIA spol. s r.o. V jejich portfoliu najdete různé druhy pletiva, které si můžete složit do klecí dle svých potřeb a potřeb vašeho papouška nebo jiného zvířátka. Voliéry z eshopu DIRICKX BOHEMIA užijete jak v domácích podmínkách, tak i v zemědělství a různém průmyslovém odvětví. Vyrobeny byly ve spolupráci s chovateli, farmáři a zemědělci a určeny jsou pro chov ptactva, králíků a jiných hlodavců, slepic a dalších domácích zvířat.

Pletivo na voliéry

Hotová klec vs. vlastnoručně vyrobená voliéra z pletiva

Ano, existují i hotové klece pro zpěvné ptactvo, kurníky pro slepice nebo kotce pro králíky. Pokud to však myslíte s chovem zvířat zcela vážně a nechcete je zavřít do zbytečně malé voliéry o necelém metru, pak vám doporučujeme postavit si svou vlastní voliéru z pletiva. Vašemu papouškovi nebo králíkům tak připravíte dokonalé místo k životu a navíc ušetříte peníze za hotový výrobek. Budete muset sice vynaložit nějakou tu práci, při chovu zvířat s tím však musíte počítat tak jako tak.

Pletivo se hodí nejen na voliéry. Představuje také kompletní vybavení do vašeho revíru. Přesvědčte se sami!

Pletivo na plot

Pletivo nejen pro zvířata

I majitelé rodinných domů, kteří nechovají (ani to neplánují) žádná zvířata, vědí o pletivu své. Pletivo na plot je totiž naprostým hitem posledních let! Lidé rádi osazují a rámují svůj pozemek tújemi, habry a jinými živými ploty a k nim se pletivo hodí nejlépe. Stejně tak využívají pletivo na ochranu staveniště, když svůj rodinný domek teprve staví. A nakonec, pletivo je zkrátka levné, hodí se do jakékoliv zástavby a pohledu také lahodí, takže proč ne?


Chystáte se chovat nějaké zvíře? Prozraďte nám jaké, a jak budete postupovat při výrobě voliéry.

Hodnocení: +28 Hodnotilo uživatelů: 48 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Voliéry aneb i papoušci a králíci chtějí bydlet stylově!