Vracejte se do čistého bytu každý den! Paní na úklid vám pomůže

Vracejte se do čistého bytu každý den! Paní na úklid vám pomůže
18.03.2013 14:07

Vracíte se domů pozdě večer vyčerpaní a jste rádi, že si dáte vanu a jdete spát? Potom vám ale nezbývá čas na úklid domácnosti, a tak na něj padne celý víkend. Máme pro vás snadné řešení - najměte si paní na úklid. Pokud sháníte úklid pro firmy, EKB úklidové služby ho hravě zvládnou.

Zatočíme se špínou

I takhle může vypadat váš byt po zásahu paní na úklid!Více než 20 let budujeme profesionální úklidovou službu, která si zakládá na rychlé a přitom kvalitně odvedené práci. Naší prioritou jste především vy, zákazník, a tak poskytujeme úklidový servis 24 hodin denně 7 dní v týdnu. Odpadá vám tak nutnost zaměstnávat vlastní uklízečky. Pravidelnost úklidu si vždy stanovujete sami.

Naším revírem jsou východní Čechy, především pak Hradec Králové a okolí. Poptáváte firmu na úklid Hradec Králové jak pro domácnosti, tak pro kanceláře, vysokotlaké čištění nebo úklid po rekonstrukci? Pak jsou pro vás EKB úklidové služby tou správnou volbou.

Domeček jako ze škatulky

Máte zájem o profi úklid? Vypracujeme vám cenovou nabídku ZDARMA.

Každá domácnost vyžaduje větší úklid minimálně jednou týdně. Proč trávit drahocenný čas uklízením, když ho můžete využít jinak? Najměte si paní na úklid, která vás zbaví starostí s vysáváním, vytíráním, prachem, a dokonce i praním a žehlením. Vsaďte si na profesionální úklidové služby EKB a nehledejte paní na úklid přes inzerát.

Paní na úklid se zcela přizpůsobí vašim požadavkům, frekvenci jejích návštěv si určíte sami. Zkušená paní na úklid ví, že na váš drahý masivní jídelní stůl nemůže použít agresivní chemické prostředky, ví, jak vyprat a vyžehlit halenku, aby byla jako nová. Využijte svůj čas jinak, než uklízením a objednejte si paní na úklid, která vše zvládne za vás.

Hodnocení: +29 Hodnotilo uživatelů: 47 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Vracejte se do čistého bytu každý den! Paní na úklid vám pomůže