Vybavte dětský pokojíček ve vašem novém domě

Vybavte dětský pokojíček ve vašem novém domě
25.02.2013 20:16

Koupili jste si nový rodinný dům a přemýšlíte, jak nejlépe vybavit dětský pokojíček? Zkuste se vžít do snů svých dětí! Co by jim udělalo radost? Máme pro vás pár tipů! Vaše děti zažijí spoustu legrace a zároveň udělají něco pro své zdraví.

Co do nového dětského pokoje

Lezecké kamenyNezůstávejte při zařizování dětského pokojíčku při zemi. Dopřejte svým potomkům jen to nejlepší. Z moderního vybavení vám doporučujeme například lezecké kameny. Prodávají se v sadě několika kusů a pomocí přiložených šroubů je snadno umístíte na zeď. Po jejich nainstalování nezapomeňte umístit do pokojíku také žíněnku. Děti pak budou moci bez obav ze zranění trénovat své dovednosti.

Kromě lezeckých kamenů můžete dětem pořídit skluzavku. Ta se hodí nejen na zahradu, ale i přímo do pokojíčku. Co takhle umístit ji k dvoupatrové posteli? To se pak bude dětem vstávat do školy nebo do školky.

Certifikovaná klouzačka je mezi dětmi velmi oblíbená a zcela bezpečná. A  když pod ní dáte například koberec s vysokým vlasem, děti ochráníte o to více. Skluzavka dodá vašemu pokojíku v novém domě na zajímavosti. Zakoupit ji můžete v různých barvách z tvrzeného plastu. Odolá nejrůznějšímu mechanickému poškození.

Cyklistický trenažér

Vybavení pro opravdové milovníky sportu

Vašim starším dětem uděláte 100% radost, když jim koupíte cyklistický trenažér. Ten se hodí nejen pro opravdové sportovce ale i pro ty, kteří si chtějí dopřát občasné protažení. Jízda na cyklotrenažeru má příznivý vliv na zdraví a posilují se při ní hýždě, stehna, lýtka a zádové svalstvo. A to už stojí za investici!


A jak plánujete vybavit nový dětský pokojíček vy? Napište nám své záměry do diskuse pod článkem.

Hodnocení: +47 Hodnotilo uživatelů: 61 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Vybavte dětský pokojíček ve vašem novém domě