Vybíráme kvalitní parkovou lavičku

Vybíráme kvalitní parkovou lavičku
12.05.2014 14:05

Na městském mobiliáři záleží. Nejenže přispívá k malebnosti měst a obcí, ale také zvyšuje komfort bydlení. Někdy je však těžké najít spolehlivého výrobce parkových laviček. Také se setkáme s několika druhy laviček, které vybrat. To vám poradíme v našem článku.

Podle čeho vybíráte městský mobiliář? Podle ceny, materiálu, životnosti nebo designu? A co když můžete mít tohle všechno v jedné lavičce a navíc za skvělou cenu? I to je totiž možné. Představujeme vám firmu Advas s.r.o., která byla založena v roce 2004 a reagovala na žalostný stav trhu s městským mobiliářem. Vlastní výrobní závod v Libranticích u Hradce Králové se postupně rozrůstal, vyvíjel nové technologie, nakupoval stroje a najímal stále více zaměstnanců. Obce a města si konečně mohla pořídit spolehlivé vybavení do města - parkové lavičky, koše, stojany na kola, květináče.

Ve společnosti Advas vám vypracují kompletní návrh pro vybavení městaměstské části či obce. Součástí návrhu je také bezplatné sestavení podrobné a konečné cenové nabídky.

Litinová lavička Schonbrunn

Nabídka parkových laviček, vyberte si tu svou!

  • Betonové lavičky - jsou vystavěné na jednoduchém robustním podstavci ze železobetonu, díky kterému mají vysokou váhu. To velmi ztěžuje jejich odcizení. Opěradla a sedátka jsou vyrobeny z ošetřeného kvalitního dřeva. Výhodou betonových laviček je jednoznačně jejich dlouhá životnost a odolnost nejen vůči počasí, ale také vůči vandalům. Betonové lavičky jsou také účinným marketingovým nástrojem, lze na ně umístit reklamu.  
  • Litinové lavičky - nejoblíbenější parková lavička Schönbrunn je vyhledávaná především pro zámecké parky a okolí historických budov. Je velice zdobná, litinové části jsou opatřeny 3vrstvým ochranným nátěrem. Jejich předností je také vysoká odolnost vůči korozi. Lavičku lze ukotvit k zemi pomocí šroubů nebo ji chránit před odcizením pomocí pevných řetězů.
  • Dřevěné lavičky - jsou vhodné například do altánů v parcích. Jsou vyrobeny z masivního dřeva opatřeného kvalitním nátěrem, který chrání materiál před povětrnostními vlivy a UV zářením. Dřevěnou lavičku si můžete pořídit i domů na zahradu. Když si k ní přikoupíte barevné sedáky, oživíte tak každou terasu!
  • Kovové lavičky - nejčastěji se kombinují se dřevem. Nabízí vysoké pohodlí, přitom jsou velmi designové a odolné. Veškerý kov je lakován, aby co nejdéle odolával korozi. Lavičku lze postavit volně nebo ji přikotvit k pevnému podkladu.


Jaké parkové lavičky máte nejraději Vy? Napište nám do diskuze pod článkem, jak byste si přál/a, aby byl vybaven park ve Vašem městě!

Hodnocení: +27 Hodnotilo uživatelů: 53 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Vybíráme kvalitní parkovou lavičku