Vysočina. Kdo by si nezamiloval divokou přírodu i rušná města?

Vysočina. Kdo by si nezamiloval divokou přírodu i rušná města?
12.08.2014 07:45

Už jste se rozhodli, zda bydlet blízko přírodě, nebo hlavnímu městu? Pokud vaše volba padne na čistý vzduch a přírodu na dosah, tak jste na Vysočině! Objevte všechny krásy a výhody tohoto kraje. Bude to láska na první pohled!

Vysočina patří mezi nejmalebnější kraje České republiky. Mírně zvlněná Českomoravská vrchovina poskytuje příjemné bydlení milovníkům přírody i těm, kteří nedají dopustit na život ve městě. Kraj Vysočina patří mezi méně lidnaté kraje republiky, o to je tu ale více prostoru pro turistiku a odpočinek. Mezi největší města Vysočiny patří Jihlava, Třebíč, Havlíčkův Brod a Žďár nad Sázavou. Přes Vysočinu vede dálnice D1, spojka mezi Prahou a Brnem.

  • Toužíte po rodinném domku se zahradou v klidném městě s bohatou historií? Reality Vysočina vám nabízejí rodinný dům 6+1 v Telči po kompletní rekonstrukci za 3.290.000 Kč. Součástí domu je zastřešená terasa. Na zahradě se nachází podsklepená kolna.
  • Hledáte menší byt pro dva blízko Jihlavy? Potom vám bude vyhovovat nabídka Areality Vysočina. Pronájem podkrovního bytu o výměře 41 m2 v Třešti vás bude stát pouhé 4.000 Kč měsíčně (bez energií a poplatků).

Chcete prodat, pronajmout, nebo koupit byt či dům? Obraťte se na spolehlivou realitní kancelář. Pomůže vám najít nejen vhodný objekt, ale také společně vyřešíte problémy s financováním.

Hodnocení: -1 Hodnotilo uživatelů: 65 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Vysočina. Kdo by si nezamiloval divokou přírodu i rušná města?