Zabezpečení domu nebylo nikdy tak snadné

Zabezpečení domu nebylo nikdy tak snadné
16.08.2012 09:50

Majetek je to nejcennější co máme a jeho bezpečnost bychom neměli v žádném případě podceňovat. Určitě se nikdo z nás nechce dočkat nemilého překvapení po návratu z dovolené v podobě vykradeného domu. Nenechávejte vše náhodě a nevkládejte majetek do rukou vrtkavé štěstěny. Ochraňte svůj majetek pomocí moderních elektronických zabezpečovacích systémů.

Mezi základní pravidla, kterými se téměř každý řídí při opuštění domácnosti, patří uzavření oken a zamčení všech dveří. Ovšem ani tato běžná opatření, která nám rodiče již v dětských letech vštípili do paměti, nebývají pro zloděje velkou překážkou. Minimální zabezpečení je pro ně ideální stav a takové cíle si lupiči vybírají.

Domníváte se, že vaše domácnost není pro nikoho zajímavá? Jen se zamyslete nad hodnotou vybavení, které vlastníte. To máme televizi, počítač, svatební porcelán a spoustu dalších drobností, které zloději hravě strčí do kapsy. Pokud chcete mít na svých cestách klidné svědomí položte si jednoduchou otázku: "Dělám pro ohranu majetku maximum?"

Proč zabezpečit svůj majetek

  • počet vykradených domácností roste
  • nízká objasněnost případů vloupání
  • získáte slevy na pojištění majetku
  • pro klid v duši

Z policejních statistik vyplývá, že objasněnost případů vykradených domácností se pohybuje na úrovni 15 %. Nespoléhejte se na muže zákona ani psa a raději investujte své peníze do ochrany majetku a pořiďte si prověřené zabezpečovací systémy.

Zabezpečovací systém

Ochrana majetku postavená na míru

Způsobů jak důsledně ochránit svůj majetek existuje v dnešní době velké množství. Samozřejmě není nutné přeměnit dům okamžitě v nedobytnou pevnost a mějte na paměti, že základní zabezpečovací technika, která dokáže zabránit vniknutí cizích osob, vás nevyjde draho.

Kvalitní bezpečnostní systém, který zajistí ochranu majetku a vám bezpečné spaní, můžete pořídit již od 15 000 Kč. Při pomyšlení na to, jaké může zloděj napáchat škody, se to vyplatí, nemyslíte?

Co může být součástí zabezpečovacího systému

  • čidla detekující vniknutí
  • alarmy
  • požární hlásiče
  • telefonní hlásiče pro seniory
  • kamerové systémy

Snadná instalace bezpečnostních zařízení

Zabezpečovací systémy jdou samozřejmě s dobou a využívají všechny současné moderní technické vynálezy. Při pořízení bezdrátových variant nemusíte zasahovat do nově rekonstruovaného rodinného domu a tahat rozvody a další kabelové vybavení.

Počet objasněných případů vykradených domů se pohybuje na úrovni 15 %. Ochrana majetku by měla patřit mezi vaše priority.

Kromě instalace zařízení poskytují bezpečnostních agentury rozmanité služby. Po dobu vaší nepřítomnosti například z důvodu dovolené nebo služební cesty si můžete objednat ostrahu objektu. Vyškolený personál zajistí nepřetržitou ochranu 24 hodin 7 dní v týdnu.

Ochraňte svůj vůz

Představuje pro vás osobní automobil jedinou možnost dopravy do práce a je zdrojem obživy? V tom případě byste bez něj byli jako bez ruky. Počet kráděží automobilů nezadržitelně roste a objasněnost případů bohužel stále klesá. Pokud nemáte vlastní garáž, nenechávejte své vozidlo bez dozoru.

Pořiďte si bezpečností kamerynechte si je instalovat na celý váš pozemek. Neustále budete mít přehled o tom, co se kde šustne a nikdo si nedovolí přiblížit se k vašemu vozidlu.

Autor: Martin Buchta

Podělte se s námi o své zkušenosti se zabezpečením svého majetku. Napište svůj příspěvek do diskuze.

Hodnocení: +11 Hodnotilo uživatelů: 51 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Zabezpečení domu nebylo nikdy tak snadné