Zabezpečte svůj příbytek a předejděte tak ohrožení

Zabezpečte svůj příbytek a předejděte tak ohrožení
08.06.2012 14:03

Jste vlastníky domu či bytu, užíváte si nového vybavení, které jste si pořídili a teď přemýšlíte, jak vše pořádně zabezpečit? Doporučujeme vám, poradit se s odborníky, protože jen správné technické vybavení splní svou funkci zabezepčení a ochrany vašeho objektu a majetku.

Jednou z priorit beztarostného a spokojeného bydlení je mít zabezpečený svůj dům nebo byt. Každý den odcházíte do práce, děti do školy a vaše obydlí zůstává prázdné po většinu dne. A co teprve o letních či zimních prázdninách, kdy si vyrazíte na dovolenou k moři nebo na lyže. Nejen proto, je třeba mít vhodné zabezpečení pro váš dům. A když si pak budete chtít zajet na dovolenou, obavy z krádeže můžete hodit za hlavu.

Dům pohlídá PCO

PCO neboli pult centrání ochrany je v podstatě pracoviště bezpečnostní agentury, kde jsou informace o událostech a dění střeženého objektu předávány dál. Smyslem PCO je monitorování bezpečnostní situace v objektu a blízkém okolí. V případě přijetí poplašného signálu z technických prostředků, které jsou umístěny ve vašem objektu, operátor vyhodnotí vzniklou situaci a provede bezpečnostní opatření.

Bezpečnostní agentura PCO VIDOCQ s.r.o. ochrana majetku a osob. Nonstop dispečink 606 637 551-2.

Pokud to situace vyžaduje, operátor aktivuje zásahovou skupinu, která provede výjezd a řeší situaci v napadeném objektu. Zásahová skupina může spolupracovat s policií, jestliže došlo k viditelnému narušení objektu (vypáčené dveře, rozbitá okna a další). V případě, že dojde k narušení, vloupání do domu či bytu, budete ihned o tomto informování, dostanete informace o provedených opatřeních.

CCTVKamerový systém jsou vaše oči

Kamerový systém se velmi osvědčil pro sledování pohybu osob a vozidel ve střeženém objektu. Zvolit si můžete ze dvou systémů a to typ pro vnitřní použítí nebo pro nasazení do venkovního prostředí.Kamery jsou vybavené objektivem s řízenou automatickou clonou a proměnnou ohniskovou vzdáleností. Kamerový systém, které je umístěn ve venkovním prostředí, je možné doplnit o halogenová světla nebo o speciální infračervené reflektory, které umožní noční vidění.

Klidný spánek se zabezpečovací signalizací

Máte velký dům s velkou zahradou a když jste sami doma, tak máte takový ten divný pocit, že vás někdo sleduje? Každé zaskřípání, pohyb záclony či sebemenší hluk z venku vás vyděí k smrti? Ve dne to ještě jde, ale v noci nemůžete spát? Díky elektrinické zabezpečovací signalizaci (EZSbudete spát jako v bavlnceMagnetické spánače reagují na otevření, například při násilném otevření dveří nebo oken. Audio detektory reagují na tříštění skla oken, prosklených dveří a stěn. Pohybové detektory zjistí jakýkoliv pobyh v místnosti.

Oheň, dobrý sluha, špatný pán

Nepřítelem nemusí být vždy jen zloděj, ale také přírodní živly. Jedním z nich je oheň. Aby se předešlo požárům, doporučuje se instalace elektrické požární signalizace (EPS), která včas oznámí vznik požáru a pomůže zabránit vzniku požáru.

Hodnocení: +40 Hodnotilo uživatelů: 48 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Zabezpečte svůj příbytek a předejděte tak ohrožení