Zařiďte svým dětem okouzlující pokojíček!

Zařiďte svým dětem okouzlující pokojíček!
20.06.2013 10:37

Co byste pro svá dítka neudělali, že? Uvidíte, jak ráda budou trávit čas ve svém novém krásném pokojíčku. Máte doma malého námořníka nebo princeznu, která chce mít z pokojíčku komnatu? V eshopu DIVANTI si můžete vybrat z několika neuvěřitelných sestav dětského nábytku.

Jaký by měl být nábytek do dětského pokoje? Hravý, veselý, barevný a především přizpůsobený dětem. Chtějí si v něm hrát, vodit si do něj kamarády, učit se v něm. Proto by měl plně vyhovovat jejich požadavkům. Při výběru nábytku do dětského pokoje berte v potaz záliby svého dítěte. Pokud máte doma mladou slečnu, která miluje zvířata, bude nadšená ze sestavy Africa. Malý závodník bude usínat ve formuli v sestavě Formula EKO. Vybírejte pokoj společně se svým dítětem, uvidíte, co se mu líbí a z čeho bude mít největší radost.

Eshop DIVANTI ale nezapomíná ani na studentské pokoje. Pokoj BRAVO je zcela přizpůsoben životu studenta. Je moderní a prostorný.

Nábytek do dětského pokoje Bumble Bee

Nejde pouze o dekoraci

Ano, detaily jsou tím, co dělá pokojíčky tak okouzlujícími. Mnohem důležitější je ale výběr nábytku z hlediska zdravotního. Proto vždy dbejte na to, aby byl nábytek testovaný a zdravotně nezávadný. Správně vybraná postel s kvalitní matrací, vhodná psací stůl se židlí, u kterého si nebude dítě křivit záda, také ovlivňují celkové pocity vašeho dítěte. Pokud by takové zásadní věci v dětském pokoji chyběly, stává se z něj obyčejná herna.

Nábytek do dětského pokoje Marine EKO

Postel, židle a stůl - základní pilíře dětského pokoje

Zvýšenou pozornost věnujte výběru dětské postele. Pokud nechcete za pár let postel měnit, kupte dítěti rovnou postel pro dospěláka, připravte ho ale na to, že žádné kudrlinky, nálepky a další dekorativní prvky mít nebude. Rošt by měl být lamelový, aby se přizpůsobil váze dítěte a matrace jedině zdravotní.

AP-SOFT Jablonec nabízí kromě roustoucích dětských psacích stolů i rostoucí židle.

Na řadu přichází výběr stolu. To je možná nejdůležitější část. Vaše dítě si u stolu bude psát úkoly a pravděpodobně i sedět u počítače. Jak se ale vypořádat s dětmi, co rostou jako z vody? Vynikajícím a originálním řešením je rostoucí dětský psací stůlV eshopu AP-SOFT JABLONEC koupíte rostoucí stoly s pohodlným výškovým nastavením, výklopnou deskou a dokonce i držákem na monitor. Rostoucí stůl se tak přizpůsobí výšce dítěte a vy si tak můžete být jistí, že bude sedět tak, jak má.

Rostoucí dětský psací stůl


Má vaše dítě rostoucí psací stůl i se židlí? Co na tento dětský nábytek říkáte?

Hodnocení: +31 Hodnotilo uživatelů: 45 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Zařiďte svým dětem okouzlující pokojíček!