Praktické dárky do domácnosti II: Darujte úklidové prostředky

Praktické dárky do domácnosti II: Darujte úklidové prostředky
29.10.2012 13:11

Pokud raději obdarováváte často neužitečnými maličkostmi, věnujte pozornost následujícímu článku. Možná pak uchopíte letošní předvánoční nakupování trochu jinak a zaměříte se na praktické vánoční dárky jako na způsob někomu blízkému usnadnit každodenní rutinu.

Úklidové prostředky jsou nezbytnou součástí každé domácnostiChceme dostávat praktické dárky? ANO!

Výběr dárku pro vaše blízké bývá často tvrdým oříškem. Nevíte si rady, jaký vybrat dárek pro mladou rodinu, která právě zařizuje svůj byt nebo dokončila rozsáhlou rekonstrukci? Sáhněte po praktických dárcích, které nejsou sice příliš populární, ale ve výsledku potěší obdarovaného mnohem více, než nepraktická keramická soška či svíčka. Vyhněte se nakupování "lapačů" prachu a vyberte z široké nabídky internetových obchodů například s kosmetickými či úklidovými čistícími prostředky. Uvidíte, že takovým dárkem nic nezkazíte.

Vlhčené ubrousky do kabelky i na úklid

Úklidové a kosmetické vlhčené ubrousky už nejsou jen praktickou záležitostí na cesty. Nejčastěji je využívají maminky s malými dětmi, které každou chvíli potřebují otřít malému neposedovi špinavé ručičky nebo rychle odstranit skvrnu od přesnídávky z trička nebo sedací soupravy. Vlhčené ubrousky pro vás i pro vaše děti jsou vyráběny v barevných a poutavých obalech, které kromě praktické funkce plní také funkci estetickou. Do moderních domácností prostě vlhčené ubrousky patří, tak proč je nedarovat jako praktickou maličkost?

Dětské vlhčené ubrousky mějte vždy po ruce Vlhčené dětské ubrousky seženete v designově odlišných obalech

Zahrádkáře potěší kvalitní pracovní rukavice

Přemýšlíte nad dárkem pro vášnivého zahrádkáře nebo domácího kutila? Kupte mu vysoce kvalitní pracovní rukavice Ansell, které vynikají vysokou odolností a dlouhou životností. Pro práce na zahradě se hodí bavlněné či kevlaro-bavlněné rukavice, do dílny nebo pro činnosti, kde přijdou ruce do styku s chemikáliemi, jsou vhodnější nepropustné latexové rukavice s nitrilovou ochrannou vrstvou. Rukavice můžete nakoupit i po celých baleních, které obdarovanému vydrží i několik let.

AUTOR: Marta Kudláčková

A co vy říkáte na takové praktické dárky? V článku Praktické dárky do domácnosti: Ano či ne? najdete další tipy pro skvělé dárky na Vánoce. Podělte se s námi o váš názor nebo zkušenosti.

Hodnocení: +20 Hodnotilo uživatelů: 38 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Praktické dárky do domácnosti II: Darujte úklidové prostředky