Proč si pořídit poplastovaný plot

Proč si pořídit poplastovaný plot
05.06.2012 15:15

Dřevěný plot vyžaduje mnoho času a energie na údržbu. Říkáte si, ale plot přece potřebuji. Chce to plot, který vydrží. Co takhle vyzkoušet poplastovaný plot? Poplastované ploty svým vzhledem i účelem určitě předčí ploty dřevěné. Jsou bezúdržbovou alternativou s dlouhotrvající funkcí.

Poplastované pletivoNejen proto si poplastovaný plot jako způsob oplocení pozemku volí poměrně dost lidí. I vy si pořiďte ploty na celý životobraťte se na společnost DIRICKX BOHEMIA, u které si jistě vyberete to pravé pletivo na plot.

Plánujete-li oplotit svůj pozemek, zahradu či objekt a nevíte si rady s tím, jaký plot by byl pro tento účel nejvhodnější, vyzkoušejte poplastované pletivoOplocení z poplastovaného pletiva se stává čím dál tím více oblíbenější a to nejen proto, že je skoro bezúdržbové, ale vyznačuje se velmi dlouhou životností.

Jedním z velmi kvalitních poplastovaných pletiv je čtyřhranné pletivo, které je tvarově stálé a díky povrchovému pozinkování drátů je i odolné vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám i vysokým teplotém. Toto pletivo lze pořídit v mnoha variantách rozměrů i velikostech pletených ok.

Pokud máte jasnou představu o vašem novém pletu, společnost DIRICKX BOHEMIA vám nabízí prodej pletiva on-line v e-shopu za skvělé ceny. Při objednávce nad Kč 1 000,- získáte dopravu zdarma.

Pokud se chcete cítit opravdu v bezpečí, pro oplocení pozemku nabízí společnost DIRICKX BOHEMIA i možnost pleteného čtyřhranného poplastovaného pletiva s ostnatými nebo žiletkovými dráty, které nezvanému hostu určitě hodně znepříjemní či znesnadní přístup na váš pozemek.

Hodnocení: +57 Hodnotilo uživatelů: 79 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

Seřadit od nejnovějšího, od nejstaršího, podle oblíbenosti (strukturovaně).

  • Logo Realitní kanceláře Háňa 28.03.2013 10:28:24

    My jsme minulý rok kupovali poplastované pletivo od aplegu a dělali nový plot.Letošní zimu bez problému přežil, i když jsme měli trochu strach - dělal to jenom přítel a já mu asistovala :)O údržbě zatím moc nevím,ani jsem to nezjišťovala,ale myslím že se nijak udržovat nemusí.

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 1 Hodnotilo uživatelů: 5 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
  • Logo Realitní kanceláře Van Van 25.03.2013 22:47:14

    Žiletkový drát? Co to vůbec je? Přiznám se nejsem technik a tak by mne to docela zajímalo...

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 4 Hodnotilo uživatelů: 4 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
  • Logo Realitní kanceláře Martina KochaníčkováSoukromá inzerce 08.06.2012 13:57:17

    Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je přesně životnost poplastovaného pletiva? Také píšete, že jsou minimální nároky na údržbu, co znamená to minimální? Mnohokrát děkuji. Přeji hezký den.

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 1 Hodnotilo uživatelů: 7 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
ZpětÚvodní strana » Články » Proč si pořídit poplastovaný plot