Vsaďte na bezpečnost a pohodlnost při práci.

Vsaďte na bezpečnost a pohodlnost při práci.
08.09.2014 10:41

Chcete být šik i do práce? Nemáte zrovna to štěstí, že jste učitelka, která si může vzít krásně vypadající pohodlné šaty vlastního výběru, nebo manažer, který sladí kravatu i košili do jedné barvy a v obleku bude vypadat stylově? Nevěšte hlavu, i s předepsanou uniformou můžete být in. Pracovní oděvy a obuv Vám zajistí nejen bezpečí, ale budete se cítit pohodlně a dobře.

Pracovní oděvy, v kterých se budete cítit bezpečně

Pracovní oděvy jsou jedny z nejdůležitějších ochranných pracovních pomůcek, které chrání vaše zdraví před možnými úrazy a nehodami. Na výběr máte z mnoha materiálů, střihů i barev. Kromě pohodlného a dobře šitého oblečení, se můžete spolehnout i na další bezpečnostní prvky. Jako jsou na příklad reflexní proužky. Ty dodají vašemu oblečení vysokou viditelnost a nehrozí tak nebezpečí, že vás přehlédne kolem jedoucí auto. Vybrat si můžete reflexní vesty, bundy nebo kalhoty v dobře viditelných signálních barvách.

Ochrana před zimou a deštěm

Pracovní montérkyPokud pracujete venku v zimě a za nepříznivého počasí, potřebujete skutečně kvalitní oblečení. Vsaďte na zateplení a správnou ochranu proti poškození. Důležité je, aby oděv byl nepromokavý. Pro náročné práce je vhodné pořídit si zimní pracovní oděvy s kožešinovou vložkou a v reflexní variantě, která se bude hodit zejména na stavební práce.

Potěšení pro pánské oko

Pracovní košile a montérky se řadí mezi jedny z nejoblíbenějších a nejpohodlnějších pracovních oděvů. Každý domácí kutil má doma montérky alespoň jedny a nedá na ně dopustit. Nejlepší variantou jsou montérkové kalhoty s laclem, které mají velké kapsy pro nošení nářadí a součástek. Neméně oblíbené jsou i pracovní košile, které jsou pohodlné, a ve flanelovém materiálu se budete cítit dobře. Na výběr máte z několika barev a můžete tak vhodně doplnit svůj pracovní outfit.

Pracovní obuv Wintroperk

Nejen oblečení, ale zejména obuv je pro vaši práci důležitá. U té je hlavní dobrý výběr. Bota by vždy měla odpovídat vašim fyziologickým předpokladům. Obuv Wintroperk je kvalitní značkou ze Slovenska, která se vyrábí pro mnohá odvětví lehkého i těžkého průmyslu. Na výběr máte z několika typů bot přesně podle Vás. Pozornost zaměřte na protiskluzové podešvi, které zabrání pádu, na prodyšnou podšívku s výbornou absorbcí a desorbcí potu a kvalitní materiál.

Pracovní oděvy a obuv mohou tvořit jednotný obraz a image firmy. Především ale mají chránit vás při práci v jakémkoliv prostředí a za jakéhokoliv počasí.

Hodnocení: +1 Hodnotilo uživatelů: 67 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

ZpětÚvodní strana » Články » Vsaďte na bezpečnost a pohodlnost při práci.