Výkup nemovitostí a výkup za hotové

Výkup nemovitostí a výkup za hotové
Autor : Jiří Froněk, realitní kancelář Diamond City
06.04.2010 09:47

Pokud se potřebujete rychle zbavit exekuce nebo nepříjemných dluhů a proto prodáváte svoji nemovitost, realitní kanceláře nabízí možnost rychlého odkupu za hotové peníze.Vykupují se byty, domy, pozemky, chaty a chalupy za tržní ceny. Během několika málo dní zrealizují kompletní prodej včetně přednostního převodu peněz na váš účet.

Jak výkup nemovitostí probíhá?

  • Po kontaktování realitní kanceláře Vás nejpozději do 12 hodin zkontaktuje specialista na výkup nemovitostí.
  • Společně vyberete první možný termín prohlídky.
  • Druhý den po prohlídce Vám uděláme cenovou nabídku.
  • Připravíme kupní smlouvu a  návrh na vklad do katastru nemovitostí.
  • Zajistíme vypracování znaleckého posudku a vyplníme za Vás daňové přiznání.

Zabijte dvě mouchy jednou ranou. Prodejte nemovitost a zároveň se dostaňte z dluhů. Specialisté na finance a reality tu jsou pro vás.


TipFinance.cz

Jaká bude cena?

Obvykle se výkupní cena pohybuje okolo 50-90 % tržní hodnoty nemovitostí. Přesnou cenu vám sdělí specialista, jakmile si nemovitost osobně prohlédne.

1. Pro koho je určen?

Pro všechny klienty, kteří z jakéhokoliv důvodu na prodej opravdu spěchají a nemají čas zprostředkovaně nemovitost prodávat. Jedním z mnoha častých důvodů je exekuční řízenívýhodná koupě jiné nemovitosti apod.

2. Je výkup výhodný?

Z výše uvedených důvodů, ale i z mnoha dalších, může být výkup za hotové pro majitele výhodný. Realitní kancelář nejenom že uhradí dohodnutou částku rychle a operativně, ale také zařídí veškeré nutné formality spojené s prodejem nemovitosti a uhrazením případných dluhů. Je finančně rozumnější nemovitost nebo byt prodat sice s výraznou ztrátou oproti tržní hodnotě, avšak nepřijít tím o svůj nemovitý majetek kvůli nepoměrně menšímu dluhu než je tržní hodnota majetku. Na takové konkrétní případy narazíte při různých dražbách opravdu často.

3. Jak se určuje výkupní hodnota?

Vychází se z tržní hodnoty. Z této tržní hodnoty realitní kancelář vyplácí od 50% do 90% tržní ceny. Pokud se jedná o vzdálenější lokalitu, horší stav nebo nemovitost v rekonstrukci, jsou procenta nižší. Pokud se ovšem jedná o průměrný byt, je běžných 90%. Přesná suma je určena až po fyzické prohlídce pracovníkem realitní kanceláře a zjištění právních závad. Realitní kancelář ve spolupráci s právníkem je schopna většinu právních vad vyřešit.

4. Při jakých případech a jaké nemovitosti můžeme vykoupit?

Vykupované nemovitosti musí být stále v majetku prodávajícíhoZástavy, břemena, popř. jiné právní vady nejsou překážkou výkupu. Výkup je možný jak u nemovitostí a bytů v osobním vlastnictví tak u bytů družstevních.

Pokud chcete využít služby výkupy nemovitostí za hotové, tak nám pošlete informace prostřednictvím formuláře na stránce se službou výkupy nemovitostí.

Hodnocení: +63 Hodnotilo uživatelů: 169 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

Seřadit od nejnovějšího, od nejstaršího, podle oblíbenosti (strukturovaně).

  • Logo Realitní kanceláře lenret 29.06.2020 12:49:02

    Hledali jste půjčku po celém světě a procházíte finanční krizí? Naší povinností je pomáhat potřebným získat finanční stabilitu, abychom vyhověli vašim finančním potřebám. získejte půjčku od 50 000 do 150 000 000 v ($), (€) a (

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 1 Hodnotilo uživatelů: 3 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
  • Logo Realitní kanceláře peter smith 16.04.2020 10:49:17

    LOAN OFFER REPLY NOW Have you been denied loan by banks and other financial bodies? Then contact us now as we provide unsecured loans at a minimized interest rate of 2% within the shortest period, in order to meet the financial request of our numerous applicants. To apply, contact us via email oceanicbankoceanic@gmail.com Regards Peter Smith

    reagovat nahlásit | Hodnocení: -1 Hodnotilo uživatelů: 5 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
  • Logo Realitní kanceláře Antonín Paust 21.11.2019 21:53:43

    Dobrý den , chci prodat chalupu v Německu , prosím zavolejte mi , abychom se mohli domluvit , děkuji Paust Antonín

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 0 Hodnotilo uživatelů: 8 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
  • Logo Realitní kanceláře iva klepisova 01.07.2016 06:43:53

    dobry den,z financnich duvodujsme nuceni prodat domecek v loucce okr.zlin.dum je po rekonstr.udrzovany zahrada ovocne stromy okrasne dreviny.hodne to specha neda se to uz zvladnout.s pozdravem iva tel 739436746.

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 1 Hodnotilo uživatelů: 9 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
  • Logo Realitní kanceláře Martin Horak 19.09.2014 10:37:10

    Dobry den mama by chtela prodat dum ale je ta m vecne bremeno doziti pokud by byl zajem tak me kontaktujte dekuji Horak

    reagovat nahlásit | Hodnocení: -1 Hodnotilo uživatelů: 11 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
  • Logo Realitní kanceláře Jaroslav Křižka 02.06.2014 20:36:21

    Prodej rodinného domu po celkové rekonstrukci.Dvougenerační bydlení,2 X 3+1 dva samostatné vchody.Předzahrádka,uzavřený dvůr,garáž,dílna,sklep.Dům se nachází v obci Březolupy,dostupnost do okolních měst: Zlín 15 km,Uh.Brod 16 km,Uh.Hradiště 12 km.V obci je veškerá občanská vybavenost - školka,škola,zdravotní středisko s lékárnou,sportovní hala s kinem,knihovna,obchodní síť a služby.

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 1 Hodnotilo uživatelů: 9 Kladně hodnotit Záporně hodnotit

Stránkování: 1 2 3 4 5 6

ZpětÚvodní strana » Články » Výkup nemovitostí a výkup za hotové