Výkup nemovitostí a výkup za hotové

Výkup nemovitostí a výkup za hotové
Autor : Jiří Froněk, realitní kancelář Diamond City
06.04.2010 09:47

Pokud se potřebujete rychle zbavit exekuce nebo nepříjemných dluhů a proto prodáváte svoji nemovitost, realitní kanceláře nabízí možnost rychlého odkupu za hotové peníze.Vykupují se byty, domy, pozemky, chaty a chalupy za tržní ceny. Během několika málo dní zrealizují kompletní prodej včetně přednostního převodu peněz na váš účet.

Jak výkup nemovitostí probíhá?

  • Po kontaktování realitní kanceláře Vás nejpozději do 12 hodin zkontaktuje specialista na výkup nemovitostí.
  • Společně vyberete první možný termín prohlídky.
  • Druhý den po prohlídce Vám uděláme cenovou nabídku.
  • Připravíme kupní smlouvu a  návrh na vklad do katastru nemovitostí.
  • Zajistíme vypracování znaleckého posudku a vyplníme za Vás daňové přiznání.

Zabijte dvě mouchy jednou ranou. Prodejte nemovitost a zároveň se dostaňte z dluhů. Specialisté na finance a reality tu jsou pro vás.


TipFinance.cz

Jaká bude cena?

Obvykle se výkupní cena pohybuje okolo 50-90 % tržní hodnoty nemovitostí. Přesnou cenu vám sdělí specialista, jakmile si nemovitost osobně prohlédne.

1. Pro koho je určen?

Pro všechny klienty, kteří z jakéhokoliv důvodu na prodej opravdu spěchají a nemají čas zprostředkovaně nemovitost prodávat. Jedním z mnoha častých důvodů je exekuční řízenívýhodná koupě jiné nemovitosti apod.

2. Je výkup výhodný?

Z výše uvedených důvodů, ale i z mnoha dalších, může být výkup za hotové pro majitele výhodný. Realitní kancelář nejenom že uhradí dohodnutou částku rychle a operativně, ale také zařídí veškeré nutné formality spojené s prodejem nemovitosti a uhrazením případných dluhů. Je finančně rozumnější nemovitost nebo byt prodat sice s výraznou ztrátou oproti tržní hodnotě, avšak nepřijít tím o svůj nemovitý majetek kvůli nepoměrně menšímu dluhu než je tržní hodnota majetku. Na takové konkrétní případy narazíte při různých dražbách opravdu často.

3. Jak se určuje výkupní hodnota?

Vychází se z tržní hodnoty. Z této tržní hodnoty realitní kancelář vyplácí od 50% do 90% tržní ceny. Pokud se jedná o vzdálenější lokalitu, horší stav nebo nemovitost v rekonstrukci, jsou procenta nižší. Pokud se ovšem jedná o průměrný byt, je běžných 90%. Přesná suma je určena až po fyzické prohlídce pracovníkem realitní kanceláře a zjištění právních závad. Realitní kancelář ve spolupráci s právníkem je schopna většinu právních vad vyřešit.

4. Při jakých případech a jaké nemovitosti můžeme vykoupit?

Vykupované nemovitosti musí být stále v majetku prodávajícíhoZástavy, břemena, popř. jiné právní vady nejsou překážkou výkupu. Výkup je možný jak u nemovitostí a bytů v osobním vlastnictví tak u bytů družstevních.

Pokud chcete využít služby výkupy nemovitostí za hotové, tak nám pošlete informace prostřednictvím formuláře na stránce se službou výkupy nemovitostí.

Hodnocení: +63 Hodnotilo uživatelů: 169 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

Seřadit od nejnovějšího, od nejstaršího, podle oblíbenosti (strukturovaně).

  • Logo Realitní kanceláře Pytelová Eva 30.05.2012 10:29:04

    Dobrý den, ráda bych Vám nabídla byt 4+1, v 6. patře zatepleného panelového domu,v klidné části litvínova-janova.Byt je po rekonstrukci,má zděnné jádro,rohovou vanu,v některých místnostech je nově vyštukováno.V bytě jsou plovoucí podlahy,lino a dlažba. K bytu též náleží zasklená lodžie.Zůstává zde kuchyňská linka a plynový sporák.Byt si můžete prohlédnout na http://spechato.cz/inzeraty/prodam-byt-4-1-v-lucni-ul-litvinov-janov-ID71tw.html Byt je nezadlužený a nájemné pro 3 osoby činí bez energii 4600 s energiema 5900. Přeji krásný den a doufám,že Vás nabídka zaujala

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 3 Hodnotilo uživatelů: 3 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
  • Logo Realitní kanceláře Tána WOIDEOVÁ 16.05.2012 17:34:46

    Dobrý den dámy a pánové Ráda bych se informovala zda odkoupíte nemovitost v podílovém vlastnictví.Jeto polovina.Jedná se o tři budovy ve velké zahradě.Soudní odhad mám k disposici.Dále odhad k reálnému rozdělení.Záležitost u soudu se táhne neskutečně dlouho.Jedná se o objekt v obci Žim -Záhoří Teplice. Děkuji za info. Woideová

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 2 Hodnotilo uživatelů: 2 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
  • Logo Realitní kanceláře Radka Škrdlová 27.04.2012 08:02:11

    Dům má hodnotu cca 6 000 000 Kč. Je na něm hypotéka 3 000 000 Kč. Chceme koupit nový dům.

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 2 Hodnotilo uživatelů: 2 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
  • Logo Realitní kanceláře Sabina Řeháková 01.04.2012 18:11:37

    Dobrý den , chtěla bych se zeptat, zda by byla možná spolupráce s vyhledáváním klientů na výkup nemovitosti. Přeji krásný den a s pozdravem Řeháková

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 2 Hodnotilo uživatelů: 2 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
  • Logo Realitní kanceláře Jaroslav Dušek 12.03.2012 12:24:14

    Dobrý den, Mám zájem o výkup rodinného domu za hotové se zástavou cca 350-400.000 za účelem nákupu jiného rodinného domu v jiné lokalitě. Děkuji za kontakt a za případně další spolupráci.

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 2 Hodnotilo uživatelů: 4 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
  • Logo Realitní kanceláře David Charvát 12.02.2012 17:31:37

    Prodám byt ve zděném bytovém domě v Mladějově v Čechach .Byt 2+1 o rozloze 50m2+sklep po celkové rekonstrukci el.vedení ,oken,bytového jadra.Byt je smerem na jih v prvním patře . Topení je připraveno na el.přímotopy nebo krbová kamna s výměníkem.Dům má dva vchody a je ze severní strany zateplen. V domě se měsíčně platí 1000kč.-fond na opravy.

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 3 Hodnotilo uživatelů: 5 Kladně hodnotit Záporně hodnotit

Stránkování: 1 2 3 4 5 6

ZpětÚvodní strana » Články » Výkup nemovitostí a výkup za hotové