Výkup nemovitostí a výkup za hotové

Výkup nemovitostí a výkup za hotové
Autor : Jiří Froněk, realitní kancelář Diamond City
06.04.2010 09:47

Pokud se potřebujete rychle zbavit exekuce nebo nepříjemných dluhů a proto prodáváte svoji nemovitost, realitní kanceláře nabízí možnost rychlého odkupu za hotové peníze.Vykupují se byty, domy, pozemky, chaty a chalupy za tržní ceny. Během několika málo dní zrealizují kompletní prodej včetně přednostního převodu peněz na váš účet.

Jak výkup nemovitostí probíhá?

  • Po kontaktování realitní kanceláře Vás nejpozději do 12 hodin zkontaktuje specialista na výkup nemovitostí.
  • Společně vyberete první možný termín prohlídky.
  • Druhý den po prohlídce Vám uděláme cenovou nabídku.
  • Připravíme kupní smlouvu a  návrh na vklad do katastru nemovitostí.
  • Zajistíme vypracování znaleckého posudku a vyplníme za Vás daňové přiznání.

Zabijte dvě mouchy jednou ranou. Prodejte nemovitost a zároveň se dostaňte z dluhů. Specialisté na finance a reality tu jsou pro vás.


TipFinance.cz

Jaká bude cena?

Obvykle se výkupní cena pohybuje okolo 50-90 % tržní hodnoty nemovitostí. Přesnou cenu vám sdělí specialista, jakmile si nemovitost osobně prohlédne.

1. Pro koho je určen?

Pro všechny klienty, kteří z jakéhokoliv důvodu na prodej opravdu spěchají a nemají čas zprostředkovaně nemovitost prodávat. Jedním z mnoha častých důvodů je exekuční řízenívýhodná koupě jiné nemovitosti apod.

2. Je výkup výhodný?

Z výše uvedených důvodů, ale i z mnoha dalších, může být výkup za hotové pro majitele výhodný. Realitní kancelář nejenom že uhradí dohodnutou částku rychle a operativně, ale také zařídí veškeré nutné formality spojené s prodejem nemovitosti a uhrazením případných dluhů. Je finančně rozumnější nemovitost nebo byt prodat sice s výraznou ztrátou oproti tržní hodnotě, avšak nepřijít tím o svůj nemovitý majetek kvůli nepoměrně menšímu dluhu než je tržní hodnota majetku. Na takové konkrétní případy narazíte při různých dražbách opravdu často.

3. Jak se určuje výkupní hodnota?

Vychází se z tržní hodnoty. Z této tržní hodnoty realitní kancelář vyplácí od 50% do 90% tržní ceny. Pokud se jedná o vzdálenější lokalitu, horší stav nebo nemovitost v rekonstrukci, jsou procenta nižší. Pokud se ovšem jedná o průměrný byt, je běžných 90%. Přesná suma je určena až po fyzické prohlídce pracovníkem realitní kanceláře a zjištění právních závad. Realitní kancelář ve spolupráci s právníkem je schopna většinu právních vad vyřešit.

4. Při jakých případech a jaké nemovitosti můžeme vykoupit?

Vykupované nemovitosti musí být stále v majetku prodávajícíhoZástavy, břemena, popř. jiné právní vady nejsou překážkou výkupu. Výkup je možný jak u nemovitostí a bytů v osobním vlastnictví tak u bytů družstevních.

Pokud chcete využít služby výkupy nemovitostí za hotové, tak nám pošlete informace prostřednictvím formuláře na stránce se službou výkupy nemovitostí.

Hodnocení: +63 Hodnotilo uživatelů: 169 líbí (+1) nelíbí (-1)

Diskuse

Příspěvky diskuse

Seřadit od nejnovějšího, od nejstaršího, podle oblíbenosti (strukturovaně).

  • Logo Realitní kanceláře Martin Semerad 14.05.2010 12:22:49

    Toto je pouze článek o výkupech nemovitostí. Pokud máte nemovitost k odkupu prosím vyplňte údaje o vás a nemovitosti na stránce se službami portálu: http://www.rbreality.cz/vykup-nemovitosti-za-hotove

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 2 Hodnotilo uživatelů: 4 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
  • Logo Realitní kanceláře Richard Pokorný 11.05.2010 19:23:02

    Prodám dům na Vysočině 2500000,- tel 604874186

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 1 Hodnotilo uživatelů: 3 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
  • Logo Realitní kanceláře Milan Pomije 16.04.2010 12:17:34

    Vážená společnosti, žádám Vás o podmínky odkupu našeho rekreačního objěktu.Jedná se zděný dvoupatrový dům 3+1 s garáží a balkonem.Objekt se nachází u obce Lipno u lipenského jezera.Jde o lukrativní rekreační oblast,která se jmenuje Kobylnice.Odhadní cena objektu kterou stanovil soudní znalec je cca.1 800 000kč.V současné době je na objektu hypotéka od Raiffeisen Bank která se splácí zbývá ještě doplatit cca.700 000kč.Na nemovitosti není žádná exekuce nebo jiné zástávní či vlastnické právo. s pozdravem Milan Pomije 733 523 559

    reagovat nahlásit | Hodnocení: -1 Hodnotilo uživatelů: 3 Kladně hodnotit Záporně hodnotit
  • Logo Realitní kanceláře honza 16.03.2010 17:38:51

    kjik

    reagovat nahlásit | Hodnocení: 2 Hodnotilo uživatelů: 4 Kladně hodnotit Záporně hodnotit

Stránkování: 1 2 3 4 5 6

ZpětÚvodní strana » Články » Výkup nemovitostí a výkup za hotové